• plavi72
    2.2k
    El Toro čekamo te !
  • Fan
    1.9k
    Jagušić bi bio top transfer, no mene zanima koju poziciju bi on igrao u Dinamu? Dakle, koliko sam.skužio, transfer se na ljeto nije dogodio, nevezano s koje strane, jer smo bili prebukirani u veznom redu, što znači da se vidi u vezi Dinama, odnosno osmicu (ili desetku?). Druga stvar, sigurno mu garantiramo prvih 11 jer nećemo pljunut 3+m za igrača na klupi, dakle netko gubi mjesto u početnom sastavu. S obzirom da je Mišić zabetoniran u prvih 11, ispast mogu Bennacer, Zajc ili Stojković (ovisno o postavkama igre). Ili je dogovor da igra...desno krilo?
  • prefontaine
    6.5k
    nećemo pljunut 3+m za igrača na klupiFan

Pitaj Villara
  • Fan
    1.9k
    Pa vjerujem da je ideja za Villara bila da igra u prvih 11, to kaj je na kraju ispao teški flop (dal je to bilo do užasnog scoutinga, trenerove zamisli, njegove glave ili nečeg četvrtog) je druga stvar.
  • javolimtebejako
    4k
    jel smije jagusic nastupiti za nas ako je ove sezone nastupao vec za Slaven, Bragu i Werder?
  • Gringo
    698
    smio bi da nije nastupio za Panathinaikos
  • veselko tenžera
    6.9k
    Lokacija?Praskaton

Virovitica.
  • Praskaton
    5.4k
    novi kvart u Stocu veliš
  • Goncalo Santos
    3.3k
    Danas je miske bio na rubu kartona i gadno bi se proveli protiv rijeke bez njega, a kad se pogleda klupa jasno da kovacevic nije imao puno izbora, samo soldo vidovic i sunta.

Od toga da imamo viska veznjaka doveli smo se do toga da nam fali. Nadam se da se trazi neka sestica jer miske lagano ulazi u godine i trebalo bi naci nekoga tko ce ga dostojno zamijeniti i igracki i karakterno.

Ne znam je li rjesenje sunjic, buduci da ce on iduce sezone 30 godina napuniti ili netko drugi, ali mislim da je kljucno da pozicija sestice bude neki karakteran igrac. Sunjic je u svim selekcijama bio kapetan i ocito ima tu lidersku crtu.

Na bennacera dugorocno ne racunam jer ne vjerujem da ce on ikada imati pristup kao sto ima misic i neprirodno mi je da se on tu zadrzi. Dok se on sa zenama svojim izbori mislim da mu nije ni do cega vise stalo, a ti ozljede koje postaju sve cesce ne ulijevaju mi povjerenje...

U svakom slucaju, jedna sestica nam treba.
  • vlatkomarkovic
    3k
    Jako lijepa utakmica danas, odlično odigrano, kontrolirano, svi za pohvalu, da je bilo malo vise sreće pala bi petarda…. E sad kad bi napravili kontunitet ove igre….
  • Facke
    7.8k
    Kaj sme Zivkovica vec vrnuli a posudbe?!
  • rokikaciga
    10.5k
    Ne, zakaj? Nije smio igrat danas.
  • Facke
    7.8k

Po registracije je raskinuta posudba
  • rokikaciga
    10.5k
    Pa s tim dečkom se netko zajebava :lol:

Jedino ak ga nismo utopili nekom u međuvremenu
bold
italic