• Josip Frank
    198
    Pišeš gluposti, otkud ti to
  • Josip Frank
    198
    nećemo ga se olako riješiti kako svi mislite, samo polako, vrijeme će pokazati
  • rakurs
    2.5k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-opet-krece-po-jagusica/157125

- U maksimirskim kuloarima proširila se u ponedjeljak informacija da bi Dinamo opet mogao krenuti po Adriana Jagušića.

- E sad, naravno, uvijek je pitanje financija, može li Dinamo platiti zahtjeve kluba iz Koprivnice, koji su u zadnje vrijeme prešli i pet milijuna eura, a s obzirom da je izgledno da će ići i na Svjetskom prvenstvo, na ljeto bi svota mogla biti i viša. No, prema nekim izvorima, Dinamo ima adute u rukavu, Modri su spremni ponuditi veći postotak idućeg transfera, time malo sniziti fiksno potraživanje, a povećaju li u idućim utakmicama prednost na vrhu ljestvice i time se približe naslovu prvaka i borbi za Ligu prvaka, onda bi se ta priča mogla financijski zatvoriti.

"U maksimirskim kuloarima", "prema nekim izvorima"
    :lol: :rofl:
  • CastAway1986
    5.2k
    Iskreno prije bi Jagušića nego ijednog od ovih što se spominju..
  • CastAway1986
    5.2k
    hahahah nije mi nesto primamljiva , puno je prešla :lol:
  • El Madrigal
    822

Da, mislim da nije tako površno. Sigurno nije tako kako ovaj novi insajder piše. Vjerujem da se prvo gleda korist Dinama, a to posudba na manje od tri mjeseca bez ikakvih prava kasnije baš i nije. Tako da mogu se složiti s tobom da je to lose situacija, ali vjerojatno nije tako jednotavno
  • Mr Anderson
    17.4k
    Sviđa mi se kak razmišljaš, ali mislio sam na igrača iz Goztepea kojeg je novi insajder iskopao.:rofl:
  • CastAway1986
    5.2k
    Mihaila je solidan samo da nije sklon ozljedama ..Kad smo kod rumunja vise mi se sviđa onaj napadač Birligea ..

ma kompletno veliki servis
  • Olmic
    5.5k
    Jagusic da

Sunjic da ako se zna da necemo bennacera otkupit

Dani samo ako imamo opciju otkupa, bez toga nam nema koristi

Valentin nije upgrade u odnosu na hoxhu
  • Jos-Optimus
    9.5k
    Dečki ovako, ne mogu otkriti baš sve, ali da smanjim paniku:

1. Kontaktirali smo Jagušića, on je za, ali ipak nije, naša ponuda je dobra, ali niska, vidjet ćemo.

2. U kontaktima smo s jednim napadačem, neki će biti zadovoljni, a neki ne. Ako on propadne, imamo i plan B, još jedan napadač, isto znamo za njega, ali pregovori traju pa ne mogu više reći.

3. Šunjić? Da, kontakti su tu, čeka se, on je za, mi smo za, ali Pafos nije za. Pa sad, ako Pafos pristane, onda ćemo svi biti za pa ćemo vidjeti.

4. Dani je riješen, možda odmah, a možda iduće sezone, osim ako nije.

5. E da, i svi koji su u rosteru su na raspolaganju, možemo ih koristiti.

To je za sada to, kad bude novosti, javim
  • Orc123
    14.9k
    Dani nije nikako samo posudba jer od toga Dinamo ne bi imao nista...nismo retardi....ako Dani dođe, a velika vjerojatnost je da hoce siguran sam da ce biti jedno od najvecih iznenađenja.
  • Crni86
    19.7k
    Ova tema je postala bas teska sprdancija…
  • Orc123
    14.9k
    Benaccer nece i tako biti spreman za playoff...osim Livijq nemamo koga trenutno prijaviti a trebat ce nam igraca....do 5.2. Imamo vremena za prijavu igraca za Europu. Ako imamo ikakve ambicije onda ocekujem nove igrace kroz 2-3 dana.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.