• badjibadara
    8.7k
    Igrac koji je prosao red bullovu akademijuIstinaZaDinamo

I Pozo je prosao akademiju ManCity-ja, ako se ne varam
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Istina, ali ovo su ipak jako dobre brojke u u austrijskoj i belgijskoj ligi.
  • mali M
    9.5k
    pa kažem okej.. ja ne smatram to tako.. puno igrača prođe i Dinamovu akademiju pa završe u NK Dubravi... Pisao sam već o Prevljaku i toj strašnoj karijeri...

Ne bi tako po Istru podcijenjivao….vlatkomarkovic

Slažem se... Niti Dinamo
  • Hebimir Strašni
    169
    Meni samo nije jasno ovo zazivanje Šunjića, pa ljudi tu sline za njim a nisu ga gledalo ni u 5 utakmica od kada je otišao iz Dinama.... lik je teža taraba i lošiji je igrač nego kada je odlazio iz kluba prvi put. Ako dođe garantiram da ćete se ovdje svi lupat po glavi i hebat sve po spisku onom ko ga je doveo u roku od mjesec dana.
  • mali M
    9.5k
    Istina, ali ovo su ipak jako dobre brojke u u austrijskoj i belgijskoj ligi.IstinaZaDinamo

Ovo su jako dobre brojke "jedne sezone" u drugoj Austrijskok i "jedne" u Belgiji... U cijeloj karijeri.. dobar je lik al ne radite od njega nešto što nije...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.