• ElDorado
    9.7k
    Za Danija mogu samo reci da u 18:00 igra Barcelona B paak ga nema u mocadi, leti za Zagreb
  • Plava balada
    70

Nažalost si ovo dobro rekao. Ako nam skupo plaćen i provjeren igrač odlazi igrati u LaLigu, onda ne sumnjam da je isti igrač i klub pametniji od procjene našeg.
    Sreća kaj smo tak i tak prejaki za HNL pa se ti odlasci vjerojatno neće osjetiti.
  • Jurki
    22.4k
    provjeren igrač odlazi igrati u LaLigu, onda ne sumnjam da je isti igrač i klub pametniji od procjene našeg.Plava balada

A to kaj se nije snasao u Dinamu i ligi, ta cinjenica je ocito nebitna.
    Vjerujem da Villar ima svoju kvalitetu i da moze igrati u Elcheu.
    Nema to veze s procjenom Dinama ili Elchea.

Dembele je bil odlican u Dortmundu, u Barci strava i uzas. Otisao u psg, pomogao im da osvoje ligu prvaka.. i kaj to znaci da se Barca zajebala? Ne.
    Negdje se igraci snađu, uklope, a negdje ne. Ni prvi ni zadnji.
  • Plava balada
    70

Ma sve pet, sviđa mi se kako si argumentirao ovo.
    Međutim, nije da mu se baš dalo ne znam koliko minuta da se vidi je li "taj" ili nije, za razliku od Ljubičića.
  • ElDorado
    9.7k
    Mislim da je na Villarov status dosta utjecalo i njegovo proseravanje po drustvenim mrezama
    Mozda se varam ali Boban kao da je rjesavao nezadovoljne igrace koji su mozda utjecali i naatmosferu u svlacionici
  • Jurki
    22.4k
    ja ne znam kak se on ponasao na treningu.
    Jbg isto kak i za svakog igraca koji je otisao, tak i za njega vrijedi isto.
    Igraci se dokazuju na treningu, utakmicama.
    To kaj smo mi vidjeli, Villar u svim utakmicama kaj je odigral nije pokazal da zasluzuje šansu.

Cim ga se rijesilo, ocito je isti angazman imao na treningu.
    Niti smo mi sjeli njemu, niti on nama.
    Steta kaj je tak, jer kak sam vec napisal ima kvalitetu da igra u Dinamu, al su presudile druge okolnosti.

Sviđa mi se kaj se prestalo s praksom vječitog čekanja igraca da proigra. Ili moze ili ne moze. Nema treceg.
  • Plava balada
    70

Nadam se da tako i jest.
    Ne moram ja biti u pravu, samo mi se čini da se moglo izvući više i bolje od njega, meni se dosta svidio u tom periodu u kojem je igrao.
    Ipak kak i veliš, trener i cijela njegova ekipa provode dane s igračima, uvijek želim vjerovati da ako netko igra ili ne igra - da je to po zaslugama.
    Da je netko drugi trener, a ne Kova, imao bih ipak nešto više povjerenja u struku.
  • Jurki
    22.4k
    Da je netko drugi trener, a ne Kova, imao bih ipak nešto više povjerenja u struku.Plava balada

S ovim se slazem. Ne mozemo znati kak bi to funkcioniralo pod drugim i drugacijim trenerom.
    Al je za sad Kova trener i imamo to kaj imamo. Za sad mozemo reci da usprkos rezultatskim krizama koje smo imali, isporucuje rezultat.
  • Jos-Optimus
    9.5k
    ali gle, minute se dobivaju teudom, angaanom, ponasanjem i reakcijom kada se dobije prilika. Villar je bio prvotimac i mjesto je zasluzeno izgubio, a kasnije priliku zasluzio nije. Lik koji kenja po drustvenim mrezama nije dobar za momcad, sigurno nije. U Elcheu ce biti glavna faca pa ce im biti dobar, kod nas sigurno nije najbolji.
  • njurci10
    415
    Ja mislim
    Naravno ne mora biti tako, ali iz njegovog intervjua i ponasanja općenito.

Da je to bio glavni razlog odlaska, a i glavni razlog neigranja.
    Naravno uz to što nije previše pokazao kad je igrao
  • emilperska
    14.5k
    @Josip Frank i da si sve fulao, a nadam se da nisi. Imaš plus samo radi username ako ništa..

Pusti našeg Jocu Mamsterdama Optimusa @Jos-Optimus. On ne voli ni prave ni krive insidere. Sam ti piši, zanimiljivije je..
  • Orc123
    14.9k
    Rodriguez je na tekmi...nezz jel ce igrat ali je tamo...
  • dmil
    1.4k
    vise volim procitati info od insajdera, bili oni fejk ili ne, nego od odredenih likova koji samo dodu i seru i napadaju ljude i ne pridonose nicem na forumu. ono sto je Hazi napravljeno je sramota i steta sto je covjek koji je nesto zapravo i znao posran i otjeran odavdje zato sto netko ne moze preskociti neki info koji mu se ne svida pa mora napadat druge
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.