• Ivdzo11
    10.8k
    puno je to za njega
  • Samo Dinamo ja volim
    39
    Sve super ali mislim da će Zvone odustat od njega pa malo malo je ozlijeđen ne treba nam takav igrač
  • Dinaminjo
    2.4k
    Sve preko milje je puno, pni su ga doveli za 2, igra za manje od 50% vremena
  • Josip Frank
    289
    ne znam, samo prenosim što sam čuo, izbor igrača na kraju je uvijek na klubu, a ne na nama, ako oni nešto vide u njemu, ja ne sumnjam u njih

o tome se već može pričati, ali baš zbog njegove sklonosti ozljedama, želimo posudbu s pravom otkupa, a ne direktan transfer
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    @Josip Frankinfo ti je sasvim dobar i ima logike , šta će se desiti vrijeme će pokazati. Mene jedino strah ako se dovodi takav igrač onda se teži na tome da je zdrav a sa obzirom na poziciju koju igra ,cijenu , ja se iskreno nadam da im ne pada na pamet prodati Hoxhu , a da nam fali još jedno lijevo krilo naravno da fali jer to Vidović može samo krpati u HNL. Vidi se da nije to to koliko god mi on bio Simpa ,nadam se da će ga više koristiti u vezi kad mu se da prilika
  • hanibal
    173
    Atalanta ga je 2022. uzela na šestomjesečnu posudbu. Profilno je igrač sličan Oršiću – okomito krilo koje može biti korisno, ali nije idealno rješenje, pogotovo u Serie A i Serie B, gdje je proveo najvažnije godine svog formativnog perioda. Taktički je na razini iznad HNL-a, dok obrambeni doprinos uvelike ovisi o voljnom momentu. Individualno je iznadprosječan za HNL, ali sklon oscilacijama i definitivno nije bolji igrač od Hoxhe.
  • ZGBhoy
    2.1k
    Neznam dal je netko već napisao, međutim neda mi se listat 30 stranica.

Dal mi stvarno nastavljamo sezonu sa Beljom i Bakrarom u napadu nakon odlaska Kuleta?
  • CastAway1986
    6.3k
    vjerojatno , s tim da Topić također moze igrati špicu
  • Mr Anderson
    21.5k
    Beljo, Bakrar i po potrebi Topić i Ćutuk za treću opciju. Što će nam više?
  • Dzoni
    7.7k

Tako je, rastjerati sve insajdere da bi ti i još par trovača moglo svojim lažima i trovanjima uništavat svačije iskustvo na forumu.
  • hanibal
    173
    za trenutnu situaciju ako dobiju Vukovar te se Hajduk nastavlja rasipati prvenstvo je manje više riješeno.....vjv. se čeka Matković na ljeto, a Topić to može koliko toliko krpati plus prilika Ćutuku ili nekom drugom junioru....a i sam Beljo je jako osjeljiv na neko jače ime, nije htio biti rezerva Petku a i izlaženje u 60. minuti i Kule mi nisu baš nabolje prijali
  • Jos-Optimus
    12.9k
    ajde se na moj nagovor odlogiraj
  • Jos-Optimus
    12.9k
    tebi je normalno ovo što je i kako doticni napisao pa da imamo 40 stranica shizofrenije? Toliko ste opsjednuti zeljom za infom da pristajete na bilo sta, makar i izmisljeno? Nije ti draze da tu i tamo upadne Miro, Haza i Faze i objave da je nesto rijeseno i bok? Meni da, ovo su teske smijurije
  • Sava Krpa
    1k
    Ćutuk danas sjeda sa vodstvom. Načelno se zeli neka vrsta garancije da ce dobiti minute ili ce se transferirati jos ovaj prelazni rok.
  • Orc123
    16.8k
    kaj ce on igrati ima 40 kila sa krevetom....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.