• Crni86
    19.6k
    Ajmoooooooo
  • din
    1.2k
    Ljudi, u subotu je utakmica za 3.mjesto + finale u Ljubljani, karte su 15-20e dnevne, ajmo podržati naše!
  • MateG
    146
    https://www.eventim.si/event/uefa-futsal-euro-2026-dvorana-stozice-20872580/?affiliate=SUW

Evo i link kome je lijeno tražit :D

Bitan info za parking: parking je dostupan u sklopu same dvorane Stožice, ima garaža iako ne znam cijene no vjerojatno se lako izguglaju

Ja sam ajmo reć osoblje na turniru pa imamo besplatno

Jeftinije i besplatne karte nažalost ne mogu sredit iako bi rado

Mađari su imali svoj sektor kad su najavili organizirano navijanje, osim tog mislim da nije bilo nekih konkretnih navijačkih skupina koliko sam upratio

A za veće grupe se lako netko može javit i najavit dolazak
  • din
    1.2k
    hoće pustiti neke dodatne karte u prodaju ili samo ovaj gornji dio koji je sad? Pitam za zadnji dan
  • MateG
    146
    Iskreno ti nisam siguran, pokušam sutra više saznat, ali prekjučer sam nešto gledao kod cura na kartama koliko još ima i isto je finale bilo već dosta rasprodano što me iznenadilo… e sad, je li nisu puštali u prodaju ili je rasprodano, kažem, pokušam sutra saznat :lol:

Edit: upravo mi kolega govori da ima i neki popust za hrvatske navijače, ne znam o čem se radi ali saznam :D
  • Crni86
    19.6k
    Polufinale je u srijedu, ne zna se jos tocna satnica ali ljubljana je na sat i pol. Za istinske zaljubljenike isplati se potegnut i podrzat nase na putu preka povijesnom uspjehu
  • Sibirski plavac
    7.9k
    Idemo na pobjednika Španjolske i Italije. Bolje to nego Portugal.

Ja bih Italiju radije.

Koliko vidim u tv rasporedu još nema futsala za srijedu. :roll:
  • shameless86
    1.4k
    ima di sazetak danasnje tekme?
  • MateG
    146
    Da se nadovežem na svoj raniji upis, HNS futsal je na Instagramu stavio story, kad odete na kupnju ulaznica, izaberete promociju “Hrvatski navijači”, i upišete kod “FUTSAL2026” izbaci vam automatski opciju za kupnju sektora iza gola koji inače ako se ne varam nije dostupan, karta je 15€
  • Mrvica
    4.1k

Nije Bog zna šta, al će poslužit.. :smile:

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.