• Mihael2305
    1.1k
    Il se samo ljudima ne daje tih euro/euro I pol dekodu šugavom
  • Dino
    5.1k
    Karatana se trebala ostavit otvorena barem za one 65+...Pa valjda svi u obitelji imamo nekog Dinamovca koji nikad ne bi znao obaviti online kupnju karte, a uvjeren sam da postoje i oni koji nemaju nekog mladeg da mu to obavi. Vani je uobicajena praksa iskljucivo online prodaja, ali ne moramo nuzno kopirati sve od "naprednijih" klubova. Po mom misljenju, cudna odluka, ali koga briga, ne...
  • jedan u nizu
    17.2k

Ako nikada ne sprovedes takvu odluku, neki ljudi se nikada nece nauciti. Tek kada su primorani, nauce neke stvari.
    Vjerujem da takvih koji ne znaju, i nemaju nekog mladeg, ima jako jako malo. A i vecina ide s nekim drugim na utakmice.
    Pa ako unuk Marko kupuje dedi Peri kartu, onda ce kupiti i za Perinog frenda Jožu (koji nema nikoga).

Suludo je imati radno vrijeme karatane za svega nekoliko ljudi kojima ona zapravo stvarno i treba.

Takoder, ovako ces rijesiti ''problem'' kojeg imamo, a to je da dobar dio ljudi ide na tekmu, a ceka 15min prije pocetka da kupi kartu. Onda za utakmice veceg interesa ostane samo sjever gore, i onda oni drame na karatani kako nema karata bla bla.
    Koliko puta sam cuo ljude koji seru ispred karatane kako nema karata, a utakmica pocinje za pola sata.
    A karata jos ima, i bilo ih je cijeli tjedan.
  • ShanKu
    1.9k
    Ja uzel dopust još u 2025 za ovu tekmu... :sweat:
  • The Undertaker
    9.5k
    Ako na Kranjčevićevoj uopće nema karatane kako će biti sa gostujućim ulaznicama ili nekim drugim priredbama npr. neko juniorsko prvenstvo ili npr. Ramljak. Zar će očekuje da svi morati biti digitalizirani? Gdje će rješavati reklamacije kad te kentauri ne puste?
  • NitkoBitan
    35k
    Ako na Kranjčevićevoj uopće nema karataneThe Undertaker

Dosta veliki zajeb da se (izgleda) nije razmisljalo o tome. Svaki stadion bi trebao imat mjesto/prostoriju za fizicku prodaju ulaznica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.