• Mikina lijeva kopačka
    928

Ok, ja sam mislio da dodatno jedan.

I ovo je super ako dani dođe
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k

Za trenera određenih karakteristika si se odlučil prije dovođenja igrača određenih karakteristika...a opet si ih dovel.

A zbog financijske (ne)moći mislim da nam je margina za pogreške kod kapitalaca uvijek znatno manja nego kod najbogatijih klubova koji dio transfera isfinanciraju i preko sponzora i preko prodanog mercha tih igrača.
  • scooniepenn
    7.3k
    Sad baš gledam i piše da smo za Ljubičića dobili 750.000. Zar nije bilo govora o 1 milji? To bi značilo da smo ukupno dobili 4.150.000 plus potencijalno 2.640.000 za Kuleta ako ovi izbore ostanak. Što se tiče Villara se još ne zna, ali spominje se posudba bez obveze kupnje.
  • GOAT
    9.1k
    al dok se s kapitalcima tolko promaši, nisam baš smirenZrnTSCHeZ

Mislim da ti krivo gledaš na pojam kapitalca, to je u pravilu mega pojačanje ali to ne znači da je rizik totalno uklonjen. Uvijek postoji neki razlog zasto stvari ne funkcioniraju i zasto se ti igraci nisu uklopili.

Kukamo oko par milijuna eura koje smo dali na iste a sto bi tek da smo doveli Hazarda za 100, Arrizabalagu za 80 and so on. Jasno da nam se budžet razlikuje ali takve "greške" se dogadaju na svim levelima i na kraju dana doveo si najbolje moguce riješenje, najboljeg igraca kojeg si mogao platiti a da je imao interes igranja u Dinamu. Tako da je sportski sektor donio ispravne odluke ali je falilo malo srece da se to prenese na teren.

Bitno je da smo prepoznali problem prepoznali i da ga uklanjamo.
  • don
    21k
    Mudražija i službeno otiša.

pripremite se na apokalipsu u komentarima.
  • laznokretanje
    35
    Mudražija i službeno.

Kreću komenatari raznih tetaka kako prodajemo prave dinamovce…
  • Jurki
    27.5k
    veli AI 750 tis plus 250 tis bonusa.
  • Samo Dinamo ja volim
    39
    Mudri službeno prodan :sad:
  • Dinamovapriča
    1k
    Znači trajni je transfer nije posudba!?
  • GOAT
    9.1k
    Mudražija i službeno otiša.don

Zona AEK Larnaca nakon 3 utakmice:

Πού είναι η Μουντραζίγια;
  • Jurki
    27.5k
    "Zbog ovakvih poteza i unistavanja domacih decki koji bi se borili za ovaj dres maximum vam i je 23.mjesto u EL"

Samo neki od komentara.

Tragedija kak ljudi ne kuze apsolutno nista.

Odlican posao inace, rjesavanje balasta, nesto se zaradilo, smanjuje se opterecenje za place.

Bravo Uprava, bravo Bobane.. samo meti.
  • Pacho
    20.1k
    Nadajmo se sjajnim izvedbama i da ce mu visiti portret u ciparskim krcmama kao onomad Ivusicev.
  • Masto
    2.1k
    Zamisli vrati se za koju godinu i ode u hajduk
  • Orc123
    16.7k
    Ajd hvala Bogu vise.....
  • scooniepenn
    7.3k
    Jesmo barem vratili uloženo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.