• Borovljanin
    495

Ili kao Barca.

Yamal, Cubarsi, Balde, Fermin Lopez...
  • gaTeDZG
    2.7k
    Sramite se svi skupa, bolesne ljude ismijavat... :halo:
  • Jurki
    23.3k
    Raspad dole je vrlo blizu, uzet cemo naslov prvaka, ali kraj takve konkurencije ocekujem minimalno 80 bodova na kraju sezone.
  • NerminB
    971
    Ama vridilo se rodit

Samo ti Dinamo sampione, zivot dat cu za tebe
  • modri-kibic
    1.3k
    Livaja ima obranu mjeseca :lol:
  • Navijač Dinama
    11.7k
    Mislim da je nas odlazak na +7 game over za orjunu.Pacho

I ne pobijedimo u Rijeki i derbi na Poljudu, eto ih na -3 a možda i -1. :smile: Naravno imaju oni i Osijeku ić, al puno je zeznutije nama gostovanje u Rijeki nego njima u Osijeku.

Plus derbi na Poljudu ne treba podcjenit jer je to i derbi i ne znaš kako oni mogu izać(od toga da nam iz jedne glupe prilike ili polušanse zabiju jedan gol i pobjede 1-0 ili do toga da ih useremo ko zadnja dva derbija dole).

Moguće je svašta. Najbolje je se o sebi brinit i utaimicu po utakmicu ić i pobjeđivat redom, onda smo bez brige.
  • emilperska
    14.9k
    Ma kurac je gotovo..

Ali trend je odličan..
  • rioda
    14.1k
    Meni nisu jasne te priče o bušenju trenera kod njih. Doslovno su po tome bušili svakog od zadnjih 10 trenera.
  • Krizy
    68.4k
    Razni izbori će napokon s razlogom imati najbolju obranu Hajduka
    FB-IMG-1769877066865.jpg
  • Jurki
    23.3k
    izgovori.
    Nema se para za pojacanja, natrpati roster s klincima i ocekivati kaj tocno?
    Dobre igre u kontinuitetu? Gluposti.

Najlakse je okriviti trenera, a to kaj onako krnji sastav ne pojacas nikome nista.
  • Jos-Optimus
    9.8k
    da je pametan onda ne bi htio tamo općenito
  • Mlađi referent
    15.1k
    Yamal, Cubarsi, Balde, Fermin Lopez...Borovljanin

Jeje, evo čekaju u redu u našoj školi Yamal i Cubarsi. Neki dan Yamal poderao Dance.

Na kraju dana, da netko Barcelonu gleda kao ideal, nemam problem s tim. Ali kad tetak s fejsa objašnjava da je Hajduk primjer dobro vođenog kluba, a Dinamo lošeg, to mi je za plakat od smijeha. I onda na kiks tovara “fritula, ide korizma, hajdukovo proljeće.
  • Navijač Dinama
    11.7k
    hajdukovo proljeće.Mlađi referent

E, ali njihovo proljeće tek dolazi, a nama neće ikad.
  • Efes Pilsen
    15k
    Rebic je nekako uspio uvjerit sve da je nogometas na osnovu dvije dobre sezone u karijeri. Imaju srece sto mu nisu dali dugorocni ugovor kao Livaji inace bi ih fino cicao za nista. Doduse, Ivusic je dostojno zamijenio Kalinica i u financijskom i igrackom smislu.
    Ajmo sad ne zajebat.
  • Borovljanin
    495

Je, glup je primjer, priznajem. Ali mi je jos gluplje uzimati Hajduk kao primjer, pogotovo kao primjer za šikaniranje dinamove škole.

Pa mi smo po eu koeficijentu, onim rangiranjima, sigurno bliži Barci nego Hajduku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet