• Zagi
    14.9k
    dani.png
    Vrlo smislen prijelazni rok.
  • rioda
    13.2k

Slažem se. Sve pozicije posložene kako treba, ima još nešto posla oko pokojeg odlaska, a vjerojatno se sprema i barem jedan dolazak.

Najveće pitanje je koji igrači će se prijaviti za Europu, ako dođe Dani.
  • Nogo
    10.1k

I onda još pukne bomba u vidu Jagušića i to je to :smile:
  • ElDorado
    9.6k
    sumnjam da ce Lisicu prijaviti dug je to oporavak
  • rioda
    13.2k

Pa on je prijavljen od ranije... Mi možemo prijaviti dva nova igrača, a u konkurenciji bi bili Livi, Bennacer i Dani.
  • mokoxax468
    1.5k
    Ako gledam dobar dokument, mogu 3:
    After the completion of the league phase and before the start of the knockout phase, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registrations must be completed by 5 February 2026 (24:00 CET) at the latest.
  • Jos-Optimus
    9.4k
    vratio bih Živkovića s posudbe i prijavio ga čisto iz zajebancije da Jakir poludi
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k
    Dvojica internacionalaca u najboljim godinama koji su bili projicirani udarni nositelji igre novog dinama, na kojima se inzistiralo i koji su nemalo plaćeni (odšteta + naknada za potpis + plaće) su otišla kao promašaji nakon pola godine.

Mene ta činjenica dosta zabrinjava u kontekstu naše sposobnosti prepoznavanja igrača.

Uvijek bude promašaja i ne bi me tolko mučilo da se radi o likovima koji su dovedeni kao "konkurencija", "popunjavanje kadra", back up ili rotacija...al dok se s kapitalcima tolko promaši, nisam baš smiren
  • don
    18.1k
    pa zar se ne može minjat popis? Evo na primjer Ljubičić je otiša, zar ne može netko umisto njega?
  • mokoxax468
    1.5k
    A realno, od 13 novih igrača koje si doveo na ljeto, promašio si možda s trojicom - Ljubičić, Villar i trenutno Vidović. Nije sada da si promašio neku suludu brojku, oko 80% rekao bih uspješnih transfera
  • criticus
    5.8k
    Dvojica internacionalaca u najboljim godinama koji su bili projicirani udarni nositelji igre novog dinama, na kojima se inzistiralo i koji su nemalo plaćeni (odšteta + naknada za potpis + plaće) su otišla kao promašaji nakon pola godine.ZrnTSCHeZ

Barcelona je promašila s Ibrahimovićem, ako hoćeš nedavniji primjer Real sa Alex Arnoldom, itd itd. Ništa čudno. Dapače, ja i dalje mislim da su obojica odlični igrači ali nisu za Kovaball. Ako si se odlučio za trenera onda se moraš tom i prilagodit.

I da posudim izraz sa juga, ne brini #bitĆeTogaJoš, mislim promašaja u dovođenju
  • Mikina lijeva kopačka
    524
    zar se ne može minjat popis? Evo na primjer Ljubičić je otiša, zar ne može netko umisto njega?don

Stvarno dobro pitanje.

Zna netko odgovor?
  • Masto
    1k
    Chatgpt kaze da se moze prijavit 3 nova igrača
    I ako 4 5 igraca odu iz kluba moze se dodatno jos jedan prijavit
  • mokoxax468
    1.5k
    Napisao sam gore, mogu do 3 igrača zamijeniti. Vjerojatno neva umjesto golmana, bennacer umjesto ljube i potencijalno Dani umjesto Villara
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Nema tu veze je li kapitalac ili konkurencija, promasaj je promasaj.

Dalo se svojevremeno i 4 milijuna na Sutala iako se znalo za probleme sa ozljedama (iako ga je ono u Sibeniku unistilo), Drmic je imao visoku placu, a znalo se da isto ima uzasnih problema sa koljenima...

Bolje odmah ispraviti gresku nego drzati na velikim placama kao prije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.