BluePhone67
Krulek
Sajla
ono što je po meni problematično i loše su različiti aršini za različite igrače od strane trenera — Krulek
Navijač Dinama
Posudba s opcijom otkupa u AEK Larnace. — FazeN
Samo Dinamo ja volim
Zambatine škude
Promašuješ utakmice protiv Rijeke i Hajduka kad im je sam uzeo više bodova i više pridonio našoj tituli nego pola igrača Dinama. I kad njegova ekipa na Kranjči, među gomilom navijača Hajduka tada pjeva "Bit će Hajduk k.... šampion. Djela a ne riječi. — The Undertaker
Zambatine škude
Mudri je za Hajduk izjavio jer je profesionalac. Koliko znam i Karacic je dinamovac pa je obukao dres Hajduka. Znam i jos neke profi igrace koji su dinamovci, klinci im od rodenja nose bodije i slinceke od Dinama, prate svaku utakmicu Dinama pa su mi u razgovoru rekli da bi potpisali za Hajduk ako ih Dinamo ne zeli.
Zbog ovog ce me neki razapet ali navijaci takoder zive u delulu svijetu sa svojim idealima, a ne mogu shvatiti neke postupke ili izjave igraca. Svijet nije crni ili bijeli, a mnogi navijaci upravo tako gledaju na sve oko svog kluba. Za mnoge je Mudri skroz crn ili skroz bijel, isto i za Bobana, Jakira, Kuleta, Baturinu, Petkovica itd itd itd. Realnost je da su svi oni negdje izmedu. — rokikaciga
Navijač Dinama
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.