• jedan u nizu
    18.3k

Igrao je nakon sto se prvo izrotirao Lisica, KTC, i onda je ubrzo zamijenjen Galesicem.

Tabinas ima veze jer je ocito on rezerva za beka a ne Mikic.

Kako nam je trener krenuo, vjerujem da bi na mjesto stopera dosli Galesic, KTC, Goda i Soldo, prije nego bi Jakir Jr usao tamo negdje u travnju, pri 4-0 u 85. min.
  • Dzoni
    5.9k
    Sve osim zadnje linije MPV-Sergi, Gale, Mikić je pogreška sutra
  • Jurki
    25.5k
    ak je toliko glup da ponovno napravi istu glupost, onda bi mu dao otkaz taman da osvoji ligu prvaka.
  • jedan u nizu
    18.3k

Ma jasno, slazem se.
    Koliko god mi je zao Jakira sto je otisao, toliko ga razumijem i ne krivim jer nije da ima 16 godina, minute je vec trebao dobivati, a cijelom navijackom puku je jasno da pod ovim trenerom to nece biti tako.
  • Jurki
    25.5k
    trebao je dobivati minute, ali je isto cinjenica da se hoce silom u prvu ekipu.
    Nemaju klinci, roditelji i manageri strpljenja.

Jbg a samo neki karton, ozljeda i evo te u prvoj postavi.
  • Dinamo iznad svih
    673
    Jel se zna tocno kad je tekma protiv tovara dole?
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Pripremaj Bobane sljedecu sezonu, do cim europa zavrsi. Ova je gotova.
  • Efes Pilsen
    15.8k
    Bit ce neka prijateljska? :grin:
  • Fan
    2.3k
    Idealno za Jakira da pocne igrati.
    Ah da, savjetovano mu je da ide u Inter gde bu prije dobil priliku.
    Jurki

Nema teoretske šanse da bi zaigrao protiv Vukovara.
  • NORTE
    24.6k
    Ovim putem bih čestitao Dominiku Livakoviću na osvojenoj tituli prvaka Hrvatske 2026.
  • scooniepenn
    6.9k

I onda odeš igrati u Serie C, a 1. momčad Intera ćeš vidjeti na Panini sličicama. Top odluka.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Jako mi se svidja ovaj prijelazni rok i mislim da ce ekipa prodisat nakon ovog. Vise nema nezadovoljnih, rijesit se jos Nevistica, Perica, Gabriela.

Sa Livakovicem kao jos jednim iskusnijim u slacionici, stvara se napokon ta neka hijerahija.

Znamo za one svadje Kuleta i Villara, odlaske Bobanu, nesluglasice. Ne slusanje trenerovi uputa.

Sad svatko vecinom zna svoje mjesto u ekipi. Eventualni problemi mogu biti sa menadzerima Mikica i Varele, al to ce se nadam rjesiti uskoro.
  • Praskaton
    6k
    Ovim putem bih čestitao Dominiku Livakoviću na osvojenoj tituli prvaka Hrvatske 2026.NORTE

Polako ljudi tek trebamo pokazat da smo se podigli,igrački i rezultatski.
    Koliko puta smo ih znali vratit u život..Kad bi u derbiju otisli na +10 onda bi razumio preuranjeno slavlje.
  • crophantom
    4.7k
    poprilicno sam uvjeren da cemo i prije derbija biti na +10.
    Sukobici na jugu vriju, mogo bi ic epski raspad volume 1534
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.