• NitkoBitan
    38.4k
    Odlaskom Villara smo malo tanki u vezi, osobito s obzirom na Bennacerovu sklonost ozljedama.Mali Zeus

Jel se Jagusic i dalje boji konkurencije u Dinamu? Skegro procijenio da ce se lakse nametnut u klubovima liga petica haha.

A i zao mi je Belupa, ocito osim Dinama nemaju konkretnu ponudu :fear:
    Zimski prijelazni rok u ligama petica zavrsava preksutra, a nitko "izvan" nece iskrcat 4-5 milja za igraca osrednjeg kluba hrvatske lige.

Da Belupo i Skegro imaju pameti Jagusic bi vec sutra zavrsio u Dinamu. Trazili bi malo vecu ponudu od ljetos, a Boban bi pristao, ne sumnjam u to. Kako drugi dio sezone odmice trebali bi podebljat bodovnu prednost i dat vise prilika mladim igracima u sto Jagusic svakako spada.
  • Zagi
    18.8k
    Kad ulazi s klupe on gotovo u pravilu donosi presing, energiju ili gol... to je kvaliteta sama po sebi i nešto što jasno definira njegovu vrijednost kao zamjenskog napadača.Eduardo

U mojoj viziji Bakrar bi sve to trebao raditi, još i bolje. Brži je, agilniji, također voli "raditi" .
    No to otvara onda pitanje desnog krila , barem do povratka Lisice koji je po meni daleko iznad konkurencije ali ta mononukleoza ...
  • GOAT
    9.1k
    No to otvara onda pitanje desnog krilaZagi

Dani Rodriguez nadam se
  • Keyser Soze
    20.7k
    Stopirala Barca
  • Jos-Optimus
    12.8k
    Kratki inside:

Neki će još možda otići, a možda i ne. Uglavnom su upiti za ove što ne igraju i za neke što igraju. Ja se nadam da će doći pojačanja, trebala bi, ali možda i neće. Javim i ostalo kad saznam.
  • Keyser Soze
    20.7k
    Da sam ja Boban, poslao bi u Koprivnicu ponudu 2 milijuna + postotak za Jagušića sad kad se čini da neće u lige petice.
  • Zagi
    18.8k
    Jos objasnio. Miran sam.
  • GOAT
    9.1k
    Stopirala BarcaKeyser Soze

Zašto mi Barcelona nije draga
    maxresdefault.jpg
  • Zagi
    18.8k
    Kaj je sa Cordobom, još nemre participirati ili se ne računa na njega?
  • CastAway1986
    6.3k
    ne pravim se pametan nego govorim realno , mi cemo dobiti 500K do kraja sezone a ostalo ako ovi ostanu u ligi a tu se nikad nezna s talijanima..Jeli tih 500K vrijedno da se rjesimo druge špice koja nam puno donosi kad uđe kao zamjena nisam siguran..S druge strane razumijem i Kuleta ako zeli ici jer mu je ovo mozda i posljednji vlak za ligu petice ..Neznam konkretno da li sam zadovoljan ovom posudbom ili ne , pomiješani su mi osjecaji...
  • Zagi
    18.8k
    Da Belupo i Skegro imaju pametiNitkoBitan
    Dam se kladiti da je Dalićeva rata već uplačena i ovaj će ga voditi na prvenstvo. Dati mu par minuta kaj bi mu diglo cijenu te će ga prodavati na ljeto.
  • Laugreano
    6k
    Jbt prodali smo Kuleta za 500k vise nego Soudanija. I 500k vise nego Henriqueza I Hodžića zajedno.
  • Mali Zeus
    22k
    navodno dolazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.