• Filip Međimurje
    1k
    Ojeda & Despodov entered the chat! :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    da se to ne dogodi u sto cisto sumnjam, Dominguez, Valincic, Vinlof, lako se namakne 20 milFatos Beqiraj

Obzirom zasad kakve cifre izvlačimo, hrabar take. U ovom trenutku ne bih stavio novce da bi izvukli toliko, a sad svašta može bit do ljeta
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    a ne znam na kome smo mogli izvuc cifru od ovih sto su otisli. Sve su to zamjenski igraci bili
  • Kumerle
    2.3k

Dobre stvari radi škola čini mi se, mogli bi opet bit dominantni kroz godinu-dvije.
    Par talenata dovedeno, drago mi je da je velik fokus na skoli i nadam se da ce Capellas i treneri odradit dobar posao te da ćemo opet gledat naše klince u seniorima.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    da i meni se svidja ovo do sad, radi se stalno na dolasku mladih. Mislim da se trenutno priprema teren za to, da ove generacije sa kojima se nazalost zakasnilo rasciste. I da se krene nanovo sa deckima na vrijeme 17,18 god ukljucivat ih sto u B momcad sto u A.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k

Dajem olakotnu okolnost što je zimski rok kraći pa nema toliko prostora za pregovore, but:

1. Ljubičić je moro ić za 2
    2. Kulenović je na kraju dan za 0.5 i potencijalnih 3, uvjeren sam da se moglo na 4.5 izvuć
    3. Villar ide na posudbu (zadnje kaj sam pročitao), vrijedi 2 sigurno
    4. Za Stojkovića prihvaćeno 4
    5. Jakirović je dan za iznos koje Kustosija uvaljuje ovu ukradenu djecu

Sad da ne trvimo dalje, ne mogu iz glave izvuć nijedan transfer unazad 5 godina da mogu reć svaka čast, izbili smo ih iz cipela i izvukli "300%". Zato baš nisam uvjeren da mi sad ko iz pičke izvlačimo 20 milja na ljeto
  • Crusades
    21.7k
    Ajde još je imalo smilsa čitat do četvrte točke.

Da, Kusta dobiva te iznose u cijelosti za Barine projekte :cry:
  • NitkoBitan
    35k
    ne mogu iz glave izvuć nijedan transfer unazad 5 godina da mogu reć svaka čast, izbili smo ih iz cipela i izvukli "300%"Tvrdica McTvrdi

Kako vrijeme prolazi ovoga je u nogometu opcenito sve manje. Sve se analizira do najmanjeg detalja i zainteresiran klub realno procijeni vrijednost igraca i ne zeli ic vise od 20,30% izvan okvira, naprosto se okrene B, C i D opciji.

Tehnologija, statistika, pracenje igraca, umjetna inteligencija... sve je na puno visoj razini nego prije 10 godina i greske u procjenama se svedu na minimum.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    1. Ljubo htio ic, losa polusezona, sumnjam da je bilo nekih dodatni ponuda pa da se mozes cjenkat( sve u svemu besplatno je dosa)

2. Kule 26 godina, nije standardan, ima svoji manjkavosti. Skroz okej cifra, ima i 10 posto jos, mozda se izvuce jos koji pola miliona.

3. Nije odigrao nista, ne znam na osnovu cega izvuc neku lovu.

4. Stojke, je malo prihvaceno, al isto prije toga u zamrzivacu. Po meni i dalje ako su zdravi misic zajc i bennacer on nema mjesta tu u prvi 11.

5. Imao klauzulu, tu se nije moglo nista.

Ovo sve govorim iz gledista samo prodaje i cijene. To sto su neki trebali vise igrat i to sve, ne uzimam u obzir jer za to nije kriva uprava.
  • Fan
    1.9k
    GK: Livi (Filipović, Zagorac)
    LB: Vinlof (Goda)
    LCB: McKenna (Torrente, Galešić)
    RCB: Dominguez (Galešić, KTC)
    RB: Valinčić (Tabinas)
    CDM/CM: Mišić (Soldo)
    CM: Zajc, Bennacer
    CAM: Stojković
    LW: Hoxha (Stojković)
    ST: Beljo (Bakrar, Topić)
    RW: ??? (Bakrar, Lisica, Topić)

Nevistić prodaja 1/1, nadam se da ćemo koju pinku zaradit na njemu
    Za Torrentea je klub prije 3 tjedna napisao "jos malo" uz sliku gdje trčkara, pa pretpostavljam da bi kroz koji tjedan mogao biti dostupan za igru te od njega očekujem odličnog back upa.
    Mikić je veliki upitnik što s njim - hoće li biti back up Valinčiću ili ide natrag u juniore ili će se forsirati transfer?
    Vidović uopće nema definirano mjesto kod nas, niti igra ono što je Boban najavio (osmicu), na krilu uopće nije dobar, a izgleda da ga na desetki nitko ne vidi. Ne bih se čudio da je on jedan od igrača koji će se još prodati...
    Mudražija mislim da će sigurno biti posudba ili prodaja, jednostavno ne računamo na njega
    Villar čista prodaja, 1/1, nadam se 2 milje, al i milju i pol bih uzeo
    Lisica, tko zna kad se on vraća, možda za 2 tjedna, možda za 2 mjeseca, nije da je to nešto dobro iskomunicirano i mislim da nam dolazak krila puno ovisi o njemu...
    Sa Varelom se moramo prestat zajebavat i dat ga Barci ako je to već dogovoreno, samo da ga ne gledamo više jer nam ničemu ne koristi, a znamo da ćemo za njega neki sitniš dobit, samo mjesto uzima drugima
    Cordobu isto po mogućnosti prodat ili bar posudit, ne vidim da bi mogli imati koristi od njega

Kaj se prve ekipe tiče, po meni, sve osim desnog krila imamo jako dobro ili odlično riješeno, barem što se sljedeće polusezone tiče, i HNL i Europa.
    Kaj se zamjena tiče, za stopera bih svakako jednog juniora uključio u ozbiljniji proces (Zebić se spominjao kao ozbiljniji talent). Mislim da je junior dovoljan uz Galešića, Torrentea i KTCa do kraja sezone.
    Vezni red je svakako kratak za jednog igrača odlaskom Villara i Mudražije, osim ako bi se za Vidovića našlo mjesto na osmici, ali...ne znam, nisam siguran kako bi to izgledalo. Također treba računati i na ozljede Bennacera kojih očito ima često u karijeri, a i odlazi na kraju sezone.
    U napadu je dovoljno B opcija, jedino nam ovisi desno krilo kad se Lisica vraća jer ga Kova sigurno vidi u prvih 11.
    TLDR: Dovesti desno krilo ako je Lisica dulje vrijeme out, veznog igrača kao B opcija u slučaju prodaje drugih i/ili ozljeda Bennacera jer je očito injury prone i juniora za obranu. Ne vjerujem da nam treba puno kao ostali, 2 igrača i junior, eto...

Kaj se financija tiče, vjerujem da će nam trebati na kraju sezone, uz već prodane igrače, dodatnih barem 15-20m, ako ne uđemo u LP. Tu svakako računam onda na prodaju Valinčića i Domingueza za 15ak m, možda i više ako sve odrade korektno do kraja sezone + Villar, Neva, Mudri i te neke "sitne prodaje" i s tim ne vidim kako će biti problema.
  • hardek
    8.5k
    Sve sami veliki menađeri ovdje koji bi ste natezali za 500 000 za igrače koji igraju garbage time ili ne igraju.
  • Olmic
    5.5k
    Volio bi samo da dovedemo špicu ili desno krilo ako ćemo Bakrara isključivo koristi za špicu, ostalo do ljeta dovoljno
  • Mali Zeus
    20.1k
    Odlaskom Villara smo malo tanki u vezi, osobito s obzirom na Bennacerovu sklonost ozljedama.
  • Keyser Soze
    18k
    Odšteta za Kulenovića je vrhunska, 3.5 milijuna za drugu špicu. Jedino kaj mislim da nam odlaskom ovih par igrača treba još jedan igrač u vezi i možda jedno krilo.
  • IceMan
    3.9k
    Ja pozdravljam sve te transfere jer je nedvojbeno prevelika gužva bila. Ne mogu svi igrati i biti zadovoljni. Još da ode i Villar…

Trojac napred će pokriti Beljo Hoxha i Bakrar.

Od rezervi su tu Lisica, Vidović, Topić.

Sredina, ako računamo Stojkovića Zajca i Mišića tu su nam Soldo, Bennacer pa i Vidović.

Otraga je zamjena Galešić, Goda….

Golman Livi i Filipović.

Meni je ovo solidno sve.

A Mikić i Varela - nažalost još ne mogu igrati seniorski nogomet. Jedino ak Bog da da stvorimo neku prednost pa će ih ubacivat u lakšim tekmama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.