• marcio amoroso
    48.6k
    Nepotrebno se stvaraju klanovi pro i kontra Mudražije. Dečko je došao u Dinamo, nije zadovoljio i ide dalje. Ni prvi ni zadnji te sudbine.

Sve što sam čuo o njemu kao čovjeku je pozitivno iako mu ono sa Hajdukom nije trebalo, ali dobar čovjek ne znači igrač za Dinamo.

Sretno dalje i tjt.
  • rokikaciga
    10.2k
    Mudri je za Hajduk izjavio jer je profesionalac. Koliko znam i Karacic je dinamovac pa je obukao dres Hajduka. Znam i jos neke profi igrace koji su dinamovci, klinci im od rodenja nose bodije i slinceke od Dinama, prate svaku utakmicu Dinama pa su mi u razgovoru rekli da bi potpisali za Hajduk ako ih Dinamo ne zeli.

Zbog ovog ce me neki razapet ali navijaci takoder zive u delulu svijetu sa svojim idealima, a ne mogu shvatiti neke postupke ili izjave igraca. Svijet nije crni ili bijeli, a mnogi navijaci upravo tako gledaju na sve oko svog kluba. Za mnoge je Mudri skroz crn ili skroz bijel, isto i za Bobana, Jakira, Kuleta, Baturinu, Petkovica itd itd itd. Realnost je da su svi oni negdje izmedu.

Bas sam jako htio da se Mudri dokaze u Dinamu jer znam koliko mu ovo znaci. Ali nije grah pao i sta se moze. Sretno Mudri dalje!
  • marcio amoroso
    48.6k
    Mudri je za Hajduk izjavio jer je profesionalac.rokikaciga

Pletikosa i Kulenović su amateri?
  • rokikaciga
    10.2k
    Tko je to rekao? Procitaj drugi paraf teksta i ostatak prvog, nemoj mi izvlacit recenice van konteksta molim te.
  • marcio amoroso
    48.6k

Možeš biti profesionalac i reći da ne bi nikada dolje. Evo primjer Kuleta ili njihovog Pletikose. Zato svi “profesionalci” nisu isti u očima ljudi.

Pa ja znam bivšeg igrača Dinama koji je bio daleko od situiranog i kome su tovari nudili brda i doline u to vrijeme pa se samo nasmijao na ponudu. Ovaj se tako reći sam nudi. Daj me nemoj.
  • Jurki
    22.3k
    utakmice protiv Rijeke i Hajduka kad im je sam uzeo više bodova i više pridonio našoj tituli nego pola igrača DinamaThe Undertaker

Ak cemo tak ici gledati..
    A kaj cemo sa cinjenicom kad nas je zadnje kolo jesenskog dijela prvenstva prosle sezone sam pobijedio u Kranjci?
    Te nam je tim porazom izbio minimalno bod, a vis ko za kurac nismo bili prvi jer nam je falio taj bod.
    Igraci ne igraju za druge klubove u ligi, igraju za svoje klubove koji ih placaju, igraju za sebe.
    Tak da je ta teza totalno promasena.
  • rokikaciga
    10.2k
    Je li to Mudri rekao u dresu Dinama? Nije. Potpuno druga prica da je to rekao dok je na placi Dinama.

Mozes to rec i i dalje bit pravi Dinamovac.
  • marcio amoroso
    48.6k
    Je li to Mudri rekao u dresu Dinama?rokikaciga

Je. To je rekao kao igrač Dinama.
  • rokikaciga
    10.2k
    Je. To je rekao kao igrač Dinama.marcio amoroso

Nije. Klip je iz prosinca 2024 , tj intervju sa Tribine. Mudri je potpisao ugovor s Dinamom na proljece 2025, a sluzbeno postao igrac Dinama u lipnju 2025.
  • marcio amoroso
    48.6k
    Dečko 2 tjedna nakon kaj mu se sa zapada (neopravdano) skandira izjavi da ne bi odbio ove dolje.Crusades

Evo kad je izjavio. Dva tjedna nakon Krivbasa u ZG gdje je dobio ovacije kao igrač Dinama. Sam si ga i tada branio.
  • rokikaciga
    10.2k
    Dobro jebote nabrojao je pola HNLa, nije mu bas trebala izjava al bas ga cijepite nekad. Sad opet procitaj moj prvi komentar prije pola sata. Stojim i dalje sa svim sta sam rekao.
  • marcio amoroso
    48.6k

Na braniku mudrija nekada i sada.
  • marcio amoroso
    48.6k

Nismo mi nikakve rođe. Tako sa Mudrim možeš.
  • rokikaciga
    10.2k
    ne znas ni Spajketov pozdrav...ocekivano :sad:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention