• Cruyff
    94
    Limitiran igrač, kaj god dobimo za njega dobro je...
  • Ijayi Atiemwen
    5.5k
    IMG-6113.png

Ovo “Return from loan” mu prije nije pisalo ispod imena.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k

Hoćeš reć da je potpisana posudba samo još nije objavljeno?
  • Carmichael
    505
    pisalo je. Bio je posuđen Lokomotivi, tako da je njegova zadnja registracija u Dinamu ovjerena 2023. kao povratak s posudbe
  • ksapi
    7k
    Za pljuvanje je jedino onaj koji ga je stavio u prvu postavu u ovakvoj tekmi gdje on nema kaj tražit, gdje igramo na duge lopte i trebamo nekog ala Beljo, Petković.. serite golubovi, samo serite
  • Jaro
    11.7k
    pa to - ponovo se nasao u utakmici gdje bi trebao glumiti Petkovica... Dokazano da to ne moze...
    On moze bii starter u HNLu poneku utakmicu i zamjena Belji kad se umori... Za vise mu nedostaje dosta toga...
  • Marley
    5.5k
    Auf Sandro, mezimce moje, pa sta je ovo... nisam se ovome nadala. Barem tebe sam vidjela u plavome dresu puuuuno duze, mozda i do kraja... Sta uopce napisati... nista pametno, pretesko mi je ovo.
    Koliko sam puta skoro padala po ljudima posebno na tvoje golove.
    Jednu pivu previse na silu morala popiti, jer eto nosio je tip case s tvojim likom, kako necu imati Kuleta na casi :smile:
    Koliko se puta spustala na razinu primitivaca kojima je smetalo sto se nazivas "zagrebackim deckom".
    Purgeru nas...
    Ako zaista svoj put nastavljas negdje drugdje, nek ti bude sa srecom.
    Srce nase veliko plavo, hvala ti za svaku emociju i suzu za ovaj klub, i vrati nam se doma jednog dana.

(Policijo za patetiku, sorry, voljela bih i ja da mogu gledati na ovo vasim, racionalnim ocima, i da me ne pogadjaju ovoliko stvari koje su normalne u nogometu. Ali na moju zalost, nije tako.)

P.S.casa je uvijek sa mnom na tribini, sad ce pogotovo biti.
    20260130-214250.jpg
  • rokikaciga
    10.2k
    Zasto mu je glava toliko neproporcionalno velika? :lol:
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Hvala Sandro na svemu i puno sreće u daljnjoj karijeri!
  • Pacho
    13.5k
    Sretno
  • prefontaine
    6.4k
    Ako je ovakva tvoja objava posvećena Kulenoviću, ne mogu ni zamisliti kakva će tek biti za Nevistića. Jedva čekam!
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Legendo, hvala ti na svemu što si dao za plavi dres. Za mene ćeš uvijek biti najbolji drugi napadač Dinama , a bio si i klasa za neke koje su dovedeni i koje su gurali. Sretno dalje a znaj da ti je ovdje uvijek dom
  • emilperska
    14.4k
    Pamtimo samo sretne dane Kule!

Ali neka ostanu zapisana sljedeca 3 gola:

1. Rudes 2023. Prvi za Dinamo i kaos na tribinama i famozno Jakirovo "Sviraj kraj".
    2. Poljud 2024. i prolazak u Kupu
    3. Poljud 2025. i prskanje po mitomanima

Sretno dalje ikono!
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k

Dodao bi i Slovan, ipak se može pohvaliti da je zabijao u LP
bold
italic
underline
strike
code
ulist