• Filip 91
    2.1k
    Slažem se. Imalo bi više smisla uvest i drugi žuti karton kao u nogometu.
  • emilperska
    14.4k
    Update 30/01/2026:

Trofeji na velikim natjecanjima/broj polufinala:

Nogomet 0/4
    Kosarka 0/5
    Rukomet 3/21
    Vaterpolo 6/27
    Tenis 2/6
    Futsal 0/1

Od 2005. rukomet:

6 izgubljenih finala
    9 polufinala jos dodatno
    0 zlatnih medalja

Nadajmo se lijepim vijestima za futsal sutra..
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Nadajmo se lijepim vijestima za futsal sutra..emilperska

I još jednom ovo neće većina Hrvatske moći gledat...

A i ostali tv mediji i pisani mediji ih sramotno slabo prate.

Momci da uzmu zlato većina Hrvatske bi bila kao "otkud su se ovi stvorili? Kaj je to bilo neko natjecanje?" :confused:
  • emilperska
    14.4k

Očito je ta cijena TV prava jedinično za HR tržište bila preskupa da Blažičko preko MAX Sporta to uzme za RH tržiste solo jer je HT preko Maxsporta solidne novce u naš futsal dao.

HTV naravno je nesposoban. A RTL je to vjerojatno dobio kolektivnom ponudom za više RTLa i tržišta i stavlja to na svoj streaming koji se plaća i boli ga kurac..
  • Sibirski plavac
    7.8k

Zadnja 2 velika natjecanja su tekme naših i tekme polufinala i finala bile na hrt-u
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Nielsen i Halgrimsson zasad šuplji.

Protiv nas bi branili kao Wolff danas...

Danska imala 2 isključenja već, fulali sedmerac.
    Protiv nas bi bili bez greške.
  • KtcGoat
    2.7k
    Probudio se debeli
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Ma bolje bronca. U finalu bi nas ionak suci sjebali ak zagusti.

Danac kihne,sedmerac ili 2 minute.
  • KtcGoat
    2.7k
    Slomili ih Danci ipak
    Inace kad se zajedno zbroje golmani danske,islanda i hrvatske, imaju ukupno 19 obrana. Wolf je sam imao 14
  • KtcGoat
    2.7k
    Sve u svemu zadovoljan sam jako nasim prvenstvom, druga godina za redom opet u borbi za medalju. Prije svega je to uspjeh iz razloga jer mi imamo dosta kracu koncentraciju kvalitete i rotacije na nekim pozicijama. Otpao nam je jos prije prvenstva nas napadacki napotentniji pivot, tijekom prvenstva je otpao Srna koji je neizmjerno vazan i u napadu i u obrani. Martinovic nas po meni najbolji igrac, pola prvenstva se muci za ozljedom. David Mandic takoder danas(taj lik ima jebacka muda i karakter). Njihove zamjene ipak nisu ta razina, i to se odma osjeti. Danas je to moglo otici i na nasu stranu, bilo je promasenih zicera, bilo je kontri, sedmeraca, ali ko ga jebe. Golmani su ovo prvenstvo(za razliku od par zadnjih) ipak ostali malo duzni, kasno su ulazili u utakmice. Izuzev Mandica protiv Slovenije. Jako dobro debitantnsko prvenstvo Rauzana, nadam se da ce s godinama postati dvosmjerni igrac. Na kraju Dagur koji nije bezgresan, ali je iz njih izvukao maksimum, a najveci plus po meni mu ide za vodjenje i sudjelovanje u utakmici. Takoder je donio i smirenost u zadnjim minutama utakmica. S njim na celu i sa ako Bog da sto je vise moguce zdravim i kompletnim rosterom, bit cemo problem svima.
    Idemo po tu broncu u nedjelju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.