• Sibirski plavac
    7.8k
    Sad kad Danci izgube i ostanemo i bez bronce...
  • BBBaranja
    4.5k
    Odmorit do nedjelje,vjerujem rotacija Mandić-Slavić i idemo uzet tu medalju..
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Svaka čast dečki ,kapa do poda . Mala smo zemlja ali smo zajebani. Odlučile obrane Wolfa u prvom djelu drugog poluvremena . Kad smo počeli i mi braniti druga priča . Par promašenih zicera i dva penala . Bili smo blizu. Ovo je uspjeh ogroman ,a Bronza bi bila ravna zlatu
  • reziser
    8k
    Steta, bili smo blizu. Njemci bolji, kvalitetniji, golmani nam nisu na razini cijeli turnir. I jos jedna odluka sudaca(nesudjeno probijanje pa onda sedmerac) i bilo je gotovo

Svaka cast deckima, uspjeh koji je malo tko ocekivao :strong:
  • Crni86
    19.6k
    Da li je moguce da su njemci utakmicu zavrsili bez ijednog iskljucenja?

Sjebali smo se sami pocetkom drugog poluvremena, ali isto tako u ovakvoj utakmici treba naglasit onaj var pregled i strugling for the ball gdje sostaric dobiva samar kada njemacka zabija gol. Nikad ne znas sta bi bilo, ali lako moguce da bi nakon ponistenog gola i cistih dve minute mi s vodstvom otisli na prednost a onda tko zna… tu se djelomicno tekma prelomila gdje su oni otisli na +2 i prvi napad u nastavku

Steta, ali ovaj rukomet i samo sudenje u njemu mi je jedna od najodvratnijih stvari.

Uz sva ostala popratna dogadanja deckima i daguru treba skinut kapu do poda. Vidlo se danas da smo bas umorni umorni. Ponosni smo na vas!
  • ksapi
    7k
    Ja sam ponosan do neba na ovu ekipu, kaj god da se dogodilo danas i kaj god da se dogodi u nedjelju. Kapa do poda
  • rioda
    13.2k
    ali isto tako u ovakvoj utakmici treba naglasit onaj var pregled i strugling for the ball gdje sostaric dobiva samar kada njemacka zabija gol.Crni86

U prvoj snimci za gledatelje, prije VAR pregleda, se puno bolje vidjelo to udaranje. Kad su suci gledali, taj kadar im nije prikazan
  • Crni86
    19.6k
    gledam kaj gledaju i samo vicem - krivi kut, krivi kut.

Ovo kaj velis taj kur na tvu kaj smo vidli je bio idealan, oni ga nisu niti jednom vidjeli.

Jbga….
  • Noel
    18.7k
    Treba bit realan pa reć da nismo imali našeg najboljeg pivota (Šipića) da smo ostali usred turnira bez našeg najboljeg igrača do tad (Srna) i da je naš najbolji igrač reprezentacije cijeli turnir igrao pod ozljedom (Martinović).

Ovo je velik uspjeh, u godini dana dva put, dao Bog pa da bude medalja u nedjelju. Vratili smo se u vrh svjetskog i europskog rukometa, još uvijek nam manjka top klase u ekipi. Sigurdson ima zadatak još nać par igrača koji će podignut ovo na nivo više. Svaka čast dečkima i izborniku.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Bronca će biti top. S obzirom da nas je Boysen u prognozama stavio da ćemo biti razočarenje natjecanja...

Ali isto malo frustrirajuće da u timskim sportovima skoro uvijek nešto fali za zlato.

Zakaj nas jednom nemre posrat ko Grčku 2004.?
  • don
    18.1k
    gledaj ovih lijevičara i slavlja jer je Hrvatska izgubila. :rofl:

komentar ispod od Srbina koji čestita Hrvatskoj na dobrom turniru. E moja Hrvatska.
  • Keyser Soze
    18k
    Zakaj nas jednom nemre posrat ko Grčku 2004.?Sibirski plavac

Teško da se to može dogodit u sportu poput rukometa
  • M94
    2.4k
    Cak je bilo nekih natruha povratka al vec je kasno bilo... previse promasaja, laganih primljenih golova, plus golmani zakazali malo, ozljede...

Sad se potuc za broncu.
  • Dzoni
    3.7k

Meni je puno gluplje pravilo žutih kartona, koja je razlika između toga i isključenja, a jednako tako žuti kartoni koliko ja znam nemaju utjecaj na isključenja
  • KtcGoat
    2.7k
    Palicka zavrsio reprezentativnu karijeru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.