• Kvasina
    202
    onda si u pravu... Jer posudbe vjerojatno ne ulaze u "neprekidni" staž...jbg
  • rokikaciga
    10.2k
    Nedoreceno je pravilo, nadam se da ulazi jer je bio igrac na nasoj platnoj listi.
  • emilperska
    14.3k

Topić je od lipnja u klubu. Ako se mogao prijavit na B listu, prijavili bi ga odmah jer su sve juniore stavili. Ne bi čekali da se Lisica povredi da ga prijave preko A liste.

Moje skromno mišljenje..
  • Thor
    1.9k
    Genk! Napunimo ih prvu doma i :party:
  • Kvasina
    202
    da u pravu si...
  • Mikina lijeva kopačka
    511
    Daj da prođemo ove i onda Bologna (samo da oni ne ispadnu od ovih jebenog Norvežana)Dr Hofmann

Nije ti Bologna onda, Freiburg ili Roma.

Bologna i Brann su otišli u suprotni dio ždrijeba
  • NitkoBitan
    35k
    Koeficijenti za prvu utakmicu na Maksimiru.

2,40 - 3,20 - 2,95
  • Dr Hofmann
    4.6k
    Uh još bolje...Daj Rim više ili Njemačku.
  • Mathiasovi Chageri
    7.4k
    Jedino što vidim potencijalno problematično kad je u pitanju Genk, osim činjenice da prvu igramo doma, a uzvrat u gostima, jest naš raspored.

Doma protiv Genka smo 19.2, pet dana ranije nam na Maksimir stiže moćna Istra, a samo tri dana nakon Genka moramo putovati na put jako neugodnom Varaždinu. Da stvari budu još gore, onda idemo u Belgiju, pa se samo dva dana nakon Genka u gostima moramo vraćati doma, teških nogu čekamo doma goropadnu Goricu koja nam stiže svježa na Maksimir.

Ne znam koliko Kovačević ima na umu, ali potencijalno će biti potrebno malo osvježiti momčad. U devet dana ćemo odigrati čak četiri utakmice, pa ne bi bilo loše možda malo rotirati momčad u Europskoj ligi, dati priliku Mikiću, Mudražiji i ostatku rostera, a da nam prvotimci budu spremni za HNL.
  • Kumerle
    2.3k

Zeznut raspored, ali smo sada imali top pa nam nije ništa značilo.
    Sve je stvar stava, a igrat tekmu svaka 3-4 dana bi profesionalci na njihovoj razini morali moći.

Plus, nadam se da smo do tad na oko +10 od drugoplasiranog u HNL-u.
  • Agramc
    96
    Genk je klub koji Dinamo treba pobjedit u pravilu, sto smo i vidjeli ‘21. Al s obzirom da nismo u najboljoj formi, a ovi imaju puno skuplju momčad, ne znam sto možemo očekivati…
  • Dinaminjo
    1.9k
    Treba rec da Genku gori u prvenstvu, trenutno su blize igranju za ostanak od igranja za Europu..

..ne vjerujem da ce odmarat kao Kova, al puno energije ce morat trositi u prvenstvu
  • T90d
    2.7k

Nebi da igramo protiv Citya, pa Arsenala. Ako želimo osvojiti naslov, ako želimo igrati LP sljedeće sezone, onda nam rezervni igrači moraju izaći na kraj sa nabrojanim momčadima iz HNL-a. Šta ako prođemo Genk, onda nam sljedeća utakmica (karikiram) protiv Rijeke i Hajduka.

Previše kuknjave, za ovakvu momčad, igrati se mora. HNL protivnici dolaze nama, a najdalje gdje mi idemo je Varaždin. Razumio bi te da imamo tri gostovanja u nizu (Belgija, pa Split i onda Osijek), ali i za to postoji avion.

A što se tiče trenera, tu sam svaku nadu izgubio, bar što se tiče Europe, jer ove klubove iz HNL može i bolji taktičar ovdje sa foruma pobijediti.
  • Droljo
    24.7k

Juhuhu. Idemo u belgiju!
  • Klenx
    10.1k
    Ne mozemo..satnica nas jebe..
    I za Genk ..ako je tekma u 19
    Neron53

Evo da ti malo pomognem sa usporedbom kakav je raspored bio prošle godine.
    4 utakmice šesnaestine finala su bile u 18:45, 4 utakmice su bile u 21:00.

One koje su u prvim ogledima bile u 18:45, uzvrat se igrao u 21:00.
    Isto vrijedi i obrnuto, prve tekme koje su bile u 21:00, uzvrat je bio u 18:45.

Tako da jedna tekma će nas sigurno dopasti u 18:45, budemo samo vidjeli koja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet