• Zagi
    14.7k
    s pobjedom si mogao za iduće godine zagarantirat toliko bonus novca od ranking pozicije koje odlučuju kada se dijeli novac iz marketing poola, tv prava, itd... sve to ovisno o poziciji na 10-godišnjoj uefa ranking ljestvici... sa pobjedom i bonus bodovima za bolji plasman na tablici to nije mali novac.IvanPerić1945

Si izračunao koliko ili je to onak ....... uf, puno više ali nedefinirano više?
  • Mr Anderson
    17.2k
    Kaj ne možemo ranking poboljšati ako prođemo dalje?
  • mlinchica
    4.8k
    Bez obzira na trenera (nije da je on nesto pomogao, naprotiv) - ja ne vidim kako mi s ovom momcadi mozemo u skorije vrijeme postat ravnopravni s ovakvim momcadima (prvi put se nadam da LP necemo dugo vidjet jer ce to biti jako ruzno).Jaro

Mislim da sinoćnja utakmica nije neko mjerilo za budućnost jer je po meni fizička premoć bila presudna.
    Možda sam u krivu ali ja sam to tak vidjela.
    Mi takve igrače nemamo i nećemo niti imati osim ako ih ne počnemo masovno vani kupovati (bar 3-4) i onda im dodati naše mlađe, brže i okretnije igrače poput Valinčića, Stojketa, možda i Gabija, koji onda još i te lopte mogu prebacivati iz jednog dodira (tranzicija?).

Jel to smjer u kojem treba ići, ne znam.

Oni su nas pretrčali i pobacali u većini duela.
    Miške je u 2 navrata otresen kao balavac dok nije skužio valjda da mora malo jače uprijeti.
    Ne znam. Imam osjećaj da se naši igrači u nekom trenutku predaju kada vide da ne mogu fizički parirat.

Ali mi i dalje nemamo uigranih prvih 11. Što radi nekih ozljeda, čudnovatih odluka stožera i ponekim promašajem koje ćemo već u ovom transfernom roku rješavati.
    Mislim da će na kraju sezone bit jasnije jer su se neke stvari po pitanju kadra iskristalizirale već nakon polusezone i rješavaju se.
  • Zagi
    14.7k
    po meni fizička premoć bila presudna.
    Možda sam u krivu ali ja sam to tak vidjela.
    mlinchica
    Ma kaj bi bila, razlika je bila evidentna i brutalna.

Jedino kaj rješenje nije isključivo boriti se snagom protiv snage.
    Npr kada igraju Španjolska protiv Francuske. Francuzi su puno fizički jači u duelu ali do duela rijetko kada mogu doći zbog načina na koji Španjolci igraju.
    Lopta je brža od igrača.
  • ksapi
    7k
    Vi koji ste očekivali pobjedu ili pariranje ste totalno nerealni. Frajeri su svemirski brod za nas i to dokazuju cijelu sezonu.

Proljeće je tu, idemo dalje.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.2k
    Na stranu puno upitnog izbora oko Kovine prve postave i zamjena, ali jučer s Nevom (kojeg nismo mogli izbjeći) na golu nismo kaj imali tražiti.
    Lik baš nevjerojatnu nesigurnost unese u ekipu, izgubljen je među vratnicama.

Količina negative je ovdje opet nevjerojatna.
    Siguran sam da nitko od (nas) pozitivaca ne nosi ružičaste naočale, ali treba biti zadovoljan ovim prolaskom, jer bi to prije početka natjecanja SVI potpisali.

Unatoč svemu, upisali smo 10 bodova, prošli smo dalje, pojačati ćemo se brutalno i na ključnim mjestima, idemo dalje!

Smatram da imamo šanse u dvomeču, pogotovo ako prvu tekmu dobro odradimo.
    A Kovu ćemo morati istrpjeti do kraja sezone, tu se ništa neće promijeniti.
    Nema potrebe za konstantnom pljuvačinom.

Na nama je da svoju zadaću odradimo, a to je napuniti stadion i dati glasnu podršku ekipi.

DZIS
  • rioda
    13.2k
    Jedino kako smo mogli baš usrati jučerašnji dan bi bilo jurcati sa preuranjenim povratkom Valinčića i obnavljanjem ozljede.
    Kaj vam je?
    Zagi

Ako je igrač na klupi, očekuje se da je očito spreman za igru. A bio je i Mikić kao opcija za tu poziciju.
  • IvanS
    483
    Jedino kako smo mogli baš usrati jučerašnji dan bi bilo jurcati sa preuranjenim povratkom Valinčića i obnavljanjem ozljede.
    Kaj vam je?
    — Zagi

Ako je igrač na klupi, očekuje se da je očito spreman za igru. A bio je i Mikić kao opcija za tu poziciju.
    rioda

Ovo mi je i inače najbezveznija stvar. Imaš igrača na klupi, potreban ti je igrač na njegovoj poziciji i onda mu ne daš šansu.
    Pa kada će onda igrati?
    Ne mislim samo na Mikića ovdje, već mi se čini da se ovakav obrazac ponavlja kroz cijelu sezonu za pojedince.
    Ako gledamo onu stvar "koju poruku šalješ igraču", ovim načinom baš ne radimo dobro.

Ovo pišem hipotetski jer ne znam interno stanje unutar svlačionice, no to je ono što mi sa strane vidimo i nije nam logično.
    Valjda nam trener zna što radi...
  • by-tor
    417
    Je li možda tko našao sažetke? Na youtube kanalu Arene Sport nas opet "slučajno" nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.