• Infinity
    20.9k
    Mislim da si prva napala.

Ja sam misljenja da bi ovo mozda ipak drugacije zavrsilo da nismo skinuli gace jos u Zagrebu. Sve i da bi bilo 2-0, zasto da im odmah skidamo gace?

Po tvom stavu ispada da smo mi trebali izvesti B sastav jer A sastav svakako nije dorastao zadatku. Zato te pitam zasto nismo izveli C sastav u Munchenu. I ne samo Munchenu, jer smo za mnoge utakmice znali da nismo dorasli protivniku, pa se nije islo s B sastavom i unaprijed upisanim porazom.

Ja jos uvijek nisam prebolio prvih 11. Tek kad taj dio prebolim mogu preci na utamicu.
  • mlinchica
    4.8k
    Pa napisala sam ti odmah da ne napadam, da ozbiljno pitam. Zakaj drviš?
    Onda nema smisla da ti ikaj više pišem, istresaj se na nekom drugom.
    Aj bok.
  • Infinity
    20.9k
    Oprosti, evo da i ja tebi napisem da ni ja ne napadam :lol:

Isto tako ti ozbiljno odgovaram i ozbiljno tebe pitam.
  • cibona
    7.7k
    Da, i? Pojeli su nas jer su bolji od nas. I što bi sad trebali? Imamo to što imamo i s tim dalje igramo, a mi navijamo. Kome to ne paše, zna što mu je činiti.Mr Anderson

Pa ništa samo kažem. Tu se stvara narativ (od glasnih pojedina) da nam je igra odlična, da nemamo sreće, da je za sve negativno kriv isključivo trenera (ne uzima se u obzir loša selekcija i razočaravajuće partije igrača neovisno o trenerovim nedostatcima).

Smijem komentirati činjenično stanje i navijati normalno i dalje?

Evo imali smo forumašicu koja maltene samo što nije napisala važno je sudjelovati, nema veze što smo loši.
  • veselko tenžera
    6.8k
    Mogli smo ispasti diletanti nad diletantima. Nije bilo daleko. Mi mrtvi-hladni s drugom postavom, kao da čvrsto držimo peto mjesto. Bila bi epska sramota da smo ispali, Bogu hvala pa nismo.

Danci me ničim nisu oduševili. Fale im 2 igrača, a nama je u prvoj postavi falilo 7 i pol (Stojković može polovično proći) startera. Stvorili su 3 šanse (ono u 1. nije šansa, bilo je zaleđe) našim debilnim propustima i to svaki put po nekoliko vezanih. Mi ovakvi smo stvorili 2. Sad ih se okiva u zvijezde, ali to je više plod našeg straha od sramote ispadanja koje je dobar dio drugog poluvremana bilo samo gol daleko.

Prvi gol smo primili tako da treba podijeliti šamare prvom treneru pa cijeloj ekipi. Goda je bek, ali spor bek i on jedini ostane braniti kontru nakon kornera. Beljo, Stojke i još 1 naš su imali priliku napraviti lagani faul i spriječiti kontru, sklanjau se kao zadnji pičići i frajer ostaje s Godom na 40 metara prostora. Nevistić Bože sačuvaj... Drugi gol je smijurija, Sergi bezveze iskače, Stojković pušta čovjeka, a Galešić koji je glavni krivac čuva reklamu.

Tko Vidovića ikad više pošalje na krilo, taj treba dobiti 15 godina zatvora. Sezonu i pol nama pred očima čovjek iz sekunde u sekundu dokazuje da to ne može igrati i danas opet na krilo.

Zajc kaže nakon utakmice da je teren bio zaleđen i da se teško moglo igrati po zemlji, a naš trener pošalje Kuleta na Erlića. Ne bi dobio duel da se igralo 14 dana. Čim je Beljo ušao odmah smo uspijevali prebaciti težište gore, ne kroz veliku kombinatoriku, ali je išlo kroz njegovu borbu.

Volio bih Genk, mislim da možemo igrati s njima kad se još malo posložimo. Livi, Valinčić i MPV u punom pogonu i vjerujem da će to djelovati dosta bolje. Ova sezona je zaista prijelazna, sreća je da nam je konkurent klub kojem gori na 5 pozicija, a oni dovode Dantea Stipicu za trećeg golmana plus im je Mišo Krstičević donedavno vodio školu.
  • mlinchica
    4.8k
    Ma neda mi se više. :lol:

Edit: eto Vjeko je ispod fino napisao.
  • vjeko1701
    22.2k
    Ja jos uvijek nisam prebolio prvih 11. Tek kad taj dio prebolim mogu preci na utamicu.Infinity

Realno prvih 11 je držalo "nulu". Mene je ovo jako podsjetilo na onaj Dalićev manevar baš prtiv Danaca. Prvo poluvrijeme rezerve da se tuku i trče a onda drugo poluvrijeme prvotimci da to lijepo završe. To je bila utakmica koja nam je okrenula ligu nacija gdje smo na kraju došli do finala.

Prvih 11

Snimka-zaslona-2026-01-30-001211.png

Zamjene

Snimka-zaslona-2026-01-30-001230.png

Ako je to bio cilj, prvih 11 je odradilo svoje.
  • Dinamo-SB
    1k
    Kovacevic je kriv sto nas je skoro kostao blamaze, kriv je 100% i apsolutno zasluzeno ga se pljuje.Infinity

Napominjem ponovno,meni se također nije svidio njegov sastav,ali sviđao se tebi i meni njegov pristup ili ne, to je ocito upalilo jer je prosao dalje. I mozda je stvarno isprobao neke stvari i uvidio da nece funkcionirat i to ce mu pomoci u drugim tekmama.Jel to greška ? Ne znam,nisam trener. Rezultati ce govoriti o njemu i to je jedino mjerilo,a trenutno govore +4 u HNLu i prolaz u EL.
    Btw. s obzirom da su 2 rezultata ipak bila ne bi reko da smo se provukli i to se itekako prenaglašava. Objektivno gledano i nerijesen rezultat Young Boysa bi nas odveo dalje i ni u jednom trenu tokom cijele večeri nismo bili ispod crte. Nije slucajno matematicka sansa bas bila 99 posto.
    Kako god, vjecno ce ostat upisan kao trener koji je prošao dalje grupnu fazu EL. To je činjenica. Ja samo znam da bi 100 000 stručnjaka naricalo i kmečalo sto nije isprobao kombinaciju Stojkovic-Vidovic i zasto Kule naš domaći dečko nije nagrađen da započne.
  • mlinchica
    4.8k
    Evo imali smo forumašicu koja maltene samo što nije napisala važno je sudjelovati, nema veze što smo loši.cibona

Ako misliš na mene, jer nema puno žena ovdje, onda me tagiraj i postavi pitanje ako imaš ili quotaj moj tekst da znam na kaj se odnosi jer si mislim da si nekaj jako krivo skužio.

Ako nisi na mene mislio, onda sorry, samo zaboravi.
  • Blue Label
    164

Kovačević dokazuje da je taj, to ti govore rezultati. Teren je JEDINO mjerilo.
    Oke, ne slažem se u potpunosti sa njegovom idejom igre. Igra bez lopte mi je dobra, pogotovo nova prilagodba sa višom zonom pritiska koja je frekventnija i dugotrajnija od onih sa početka sezone. Minus mi je nedostak lateralnih kretanja u međulinijama kod probijana duboko postavljene obrane, međutim Stojković bi sa svojim skillsetom mogao riješiti taj problem u toj fazi.
    Ako taj segment popravi onda od mene ima ocjenu 9/10.
  • Mr Anderson
    17.1k
    Pa ništa samo kažem. Tu se stvara narativ (od glasnih pojedina) da nam je igra odlična, da nemamo sreće, da je za sve negativno kriv isključivo trenera (ne uzima se u obzir loša selekcija i razočaravajuće partije igrača neovisno o trenerovim nedostatcima).cibona

Tu se slažem, naravno da nije za loše stvari kriv isključivo trener isto ko nije ni za pobjede isključivo on zaslužan. Nije nam igra odlična, izgubili smo radi početničkih grešaka. Sa selekcijom igrača se ne može 100% pogoditi u ovom obujmu koji smo imali. Zato su već počele korekcije.
  • Zagreb1992
    3.2k

Jel bi isto komentirao da su YB zabili gol za 2-3 ili da Sturm nije poveo ? Lako je biti general nakon bitke, ali ljudi su s pravom bili ljuti
  • njurci10
    399
    da je ovo, da je ono..

Beljo, Arber, Topić, Vinlof i Filipović.
  • fatalerror
    82
    Da smo počeli sa Beljom, Arberom, MPV i bilo kim drugim na golu mi ovu tekmu nebi izgubili siguran sam.
  • mosad
    2.2k
    Ne može covijek puno reci o utakmici gdje igrači tvog kluba ne mogu odradit dupli pas, izbiju svaku loptu naprijed u prazno, gdje ti golman (mentalno labilna osoba) jedno cijelo poluvrijeme udara duge lopte na najmanjeg igrača na terenu, gdje nisi vidio složenu akciju, nisi vidio govor tijela koji tebi kao navijaču na -3 stupnjeva (osjećaj -15) bar pokaže ajde dečki pokušavaju... Moglo bi se nabrajati ovako još u nedogled ali mislim da to nema smisla.
    Ironičan Lajk dajem i ekipi na kraju tekme koja stoji iza igrača i tamo se nešto zajebava i smije jer su vjerovatno saznali za vijest da je Dinamo dalje prošao u playoff. Svaka čast svima odradili smo europsku sezonu vrhunski i zaslužili smo to svojim trudom i zalaganjem! Jednog dana ću nadam se moći gledati Dinamo kao dance danas koji lete na 2:0 i žele nam još vise jebat mater dok mi jedva dišemo po terenu s igračima koji su ušli tek. (brutalne su pripreme imali priča se)
    Ništa me to i ne čudi kad nam trener (inače amater po struci) vjerovatno cijeli tijedan nabrijava ekipu s govorom ,,dečki hvala vam sto ste došli na trening, idemo trenirati, ono prošli smo mi već 99% ali Ajde idemo to gori odradit kako bude’’.
    Nova je ekipa trajati ce to još sve ali uskoro ćemo se zagrijati kao dizel motor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.