• ZrnTSCHeZ
    1.8k
    Dugo već nisam bil ovak razočaran.
    Ovo je bilo sramotno.

Imali su oni crveno-crne dresove, al niti se radilo o milanskim Rossonerima niti o Manchester Shityu...a mi smo im takav respekt dali.

Prvo poluvrijeme OBOSTRANA igra na razini Loxa-Vukovar, oči su krvarile od tog "nogometa"...a mi ni tada da centar pređemo.

Kak sam pred par dana komentiral, cijela priprema tekme, narativ i pristup tekmi od strane kluba je bil laganini "turističko-experimentalni" ili kak da ideš na pretkolo kupa pa je na toj razini bila i prezentacija...bez ičega kaj je potrebno za europski fajt.

Reputacijski koeficijent bu nam sad ziher visoko skočil, bar bude manje prostora za popuste kod prodaje

Vukovar je naša liga prvaka, jelda...
    Vukovar od kojeg uzimaš rezervnog igrača za cifru auta srednje klase ili 15 kvadrata stana u metropoli.

Žalosno
  • Zagi
    14.7k
    Danci jako dobra ekipa, prolaz osiguran.
    Tko je mislio da nakon ozljede Filipovića možemo danas do bodova, nije previše gledao dinamo zadnjih par sezona.
  • njurci10
    399
    Najveći problem je što je to "noname" ekipa.
    Ali vidjeli smo kako te "noname" ekipe igraju. Npr. Bodo - Man City
    Previše podcjenjujemo druge, a precjenjujemo svoje.
  • Mlađi referent
    15k

Misliš na ono po ELO-u, gdje smo 22.

Ako pričamo po odigranom turniru, sigurno ne. Nemamo ni bod protiv prve polovice ekipa.
  • Mihael2305
    1.1k
    Odmoriti sad nakon teške noći i dočekati ponedjeljak
  • über alles
    2.4k

Diao,byskov i ovaj koji nam je drugi gol dao isto svi odlicno igraci.
  • Kepec
    8.3k
    Igra nam je bila za ku*ac, golman nam je za ku*ac, trener nam je za ku*ac, ali zahvaljujući Sturmu i Stuttgartu gledamo na koga idemo dalje.

Jedva čekam Livakovića na golu da ne strepim svaki put kad lopta dođe na našu polovicu i jedva čekam da Boban prizna svoju pogrešku i dovede pravog trenera, dostojnog Dinamu. Jer kada na gol stane pravi golman i kada ove igrače posloži pravi trener izgledati ćemo kao pravi klub i kao pravi Dinamo, a do tada ćemo izgledati, glupo, jadno i smješno i primati iste takve glupe, jadne i smješne golove.

Jedino vrijedno danas je prolaz dalje, čestitke za to, za sve ostalo NULA.
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    bravo, zadnja recenica je najveca istina. Samo sto 90 posto ljudi to ne zeli prihvatit
  • Mr Anderson
    17.1k
    U ostalim utakmicama suparnici su nas pojeli za doručak. Doslovce pojeli, u svakom segmentu, sa pola snagecibona

Da, i? Pojeli su nas jer su bolji od nas. I što bi sad trebali? Imamo to što imamo i s tim dalje igramo, a mi navijamo. Kome to ne paše, zna što mu je činiti.
  • Infinity
    20.9k
    Ljudi, mi danas nismo igrali sa prvim sastavom i najjacom ekipom. Ekstremno bitan faktor kojeg odjednom svi zanemaraju.Dinamo-SB

Zasto nismo igrali s najjacim sastavom?

I nitko to odjednom ne zanemaruje, jer je opravdano pljuvanje trenera pocelo tamo oko 20h kad je sastav izasao. Trener je napravio ogromnu gresku pri odabiru prvih 11, a mnogi su u startu opravdano bili sumnjicavi, te i 4 sata kasnije isto tako opravdano pljuju.
  • znajdatevolimja
    2k
    2018. I 2020.Thor

Skupinu EL smo prošli i u sezoni 2021/22
  • Zagi
    14.7k
    Startni sastav držao nulu, sastav po guštu inkasirao 2 gola.
  • hardek
    8.4k
    Realno ideja nije bila loša. Da je bio Topić umjesto Varele bio vjerovatno bi bilo i bolje. Primili smo 2 retardirana gola iz tranzicije, a onaj 2. bi obranilo valjda 99% profesionalnih golmana
  • Dinamo-SB
    1k
    Zasto nismo igrali s najjacim sastavom?Infinity

Hoces reci da ne bi bila hrpa komentara i pljuvanja da je Kovacevic izasao s najjacim sastavom u utakmici kad imas 99 posto osiguran prolaz? Ne bi bilo da je to bespotrebno raubanje igrača? I ne bilo pljuvanja sto nekima u nebitnoj utakmici ne daje priliku pa se onda cudimo sto nemaju kontinuitet ?
    Ja nisam odusevljen isto bio sastavom,ali vecina pljuje sto god da bude i sto god se napravi. I samo tvrdim koji je uzrok lose igre jer je sastav koji je izasao puno slabiji od onoga koji je igrao protiv FCSB i Osijeka.
    Prošli smo dalje u EUROPI. To je najbitnije.
  • CastAway1986
    5.2k
    Kako je onaj Simsir mocan igrac , cijelu utakmicu pravi probleme obrani ,u 90.min u jednom potezu izbacio Hoxhu i MPV-a kao da je utakmica tek krenula.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.