• Filip 91
    2.1k
    Kaže Kovačević da su podjednake kvalitete Genk i Bologna, dobro trola.
  • Blue Label
    164
    Bravo svi! Zasluženo prošli dalje! A sad slatke brige nas čekaju sutra, Bologna ili Genk.
  • ElDorado
    9.6k
    Svaki ali svaki jebeni put on kaže ‘znali smo’. Pa ako ste znali krvtipoljubim šta niste reagirali. Meni su njegove izjave sramotne. Strupar odličan ipak je fin a najradje bi ga u kurac stero.
  • Maximo
    844
    Jel ima ikakve šanse da promjenimo trenera? I jel stvarno možemo za kulena dobit 5 milja??
  • Mlađi referent
    15k

Nitko nam nije poklonio, ostalih 6 su došli protiv 19. i 27. ekipe turnira.

Bogu hvala na lakom ždrijebu.

Ponderiraj si, odokativno bih rekao da smo ispali momčad s najlakšm ždrijebom u EL.
  • cibona
    7.7k
    Četiri boda dobili smo protiv dvije najlošije ekipe prventva. 3 boda osvojili smo protiv devete momčadi rumunjskog prvenstva, a a druga tri boda protiv turaka, u doba dok smo još ličili na nešto.

U ostalim utakmicama suparnici su nas pojeli za doručak. Doslovce pojeli, u svakom segmentu, sa pola snage.
  • Praskaton
    5.3k
    Jel ima ikakve šanse da promjenimo trenera?Maximo

Nema apsolutno nikakve šanse
  • njurci10
    399
    nikad lošiji Fener, nikad lošija fake Steaua :up: :cool:
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    Jedan poraz sa pola rezervne momcadi i odma krenila paljba.

Vrijeme je ic lec
  • shameless86
    1.4k
    I jel stvarno možemo za kulena dobit 5 milja??

nakon danasnje tekme,ne
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Jel ima ikakve šanse da promjenimo trenera?Maximo

Možda ako ne osvojimo naslov. Možda...

Ako je ostao nakon niza Celta, Vukovar, Istra, ostat će i sad.
  • hardek
    8.4k
    Ponderiraj si, odokativno bih rekao da smo ispali momčad s najlakšm ždrijebom u EL.Mlađi referent

Neki dan sam vidio na twitteru mislim da je Footballmeetsdata objavio, tamo negdje na 16. mjestu smo po težini ždrijeba

Pardon 22.

• NitkoBitan
    34.9k
    Jedan poraz sa pola rezervne momcadi i odma krenila paljba.Fatos Beqiraj

Pa zasto smo igrali sa rezervnom momcadi i priustili si gledanje drugih rezultata do samog kraja?

HNL je liga prvaka mozda za Vukovar, ne za nas.
  • ElDorado
    9.6k
    Mi izgleda imamo fetiš na to da igrac koji odlazi igra u zadnjoj tekmi
    Jel se moze jos Goda prodat?
    Varelu vratit u juniore.
  • Navijač Dinama
    11.5k
    Moram pohvalit dance,imaju par odlicnih igracaüber alles

Šimšir, Osario su mi top igrači. Ne znam di im je onaj crnjo Franculino Dju, on je na Fifi recimo bolesno dobar igrač.

Erlić bez obzira što je tovar(pretpostavljam da je) isto danas 90% utakmice sam držao odbranu i odličan. Plus imao dobru reakciju kad je Belji skinio sa glave 100% gol.

Sve u svemu, Danci jako dobra klapa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.