• Jaro
    11.7k
    trenera i “rotacije” na stranu - mi smo jaaaako daleko od ovog nekog srednjeg euro ranga. Sporu, mlitavi, mekani, neprecizni, slabi… Bome - Dabac i Boban su dobro promasili pa da osvojimo 44 HNLa - ti nije mjerilo Dinama…
    od svih igraca koje sam vidio - Beljo moze igrat s Dancima - ostali - nitko nista…

odluke covjeka koji obnasa duznost trenera necu ni komentirati…
  • Dinaminjo
    1.9k

Bologna izgurala svabe
  • Jaki991
    608
    Takticki se trazimo od pocetka sezone pa mi nije neko iznenadenje da su tu bolji , al fizicki su nas poderali ko da protiv juniora igraju
  • T90d
    2.7k
    Je li neka klupska taktika bila da ispadnemo iz Europe, tako da možemo "poharati" HNL i još uigrati momčad za napad u kvalifikacijama Lige Prvaka protiv prvaka Malte, Albanije i ostalih?
  • Kumerle
    2.3k
    Ako izvučemo Genk, hoće li na rezultatu i nama i njima gore pisat GNK? :lol:
  • criticus
    5.8k
    Koliki su gostujući sektori u Bologni i Genku?
  • dzis
    1.3k
    Bolognini su dobri sa Laziom… :)

Daj nam tu Italiju
  • VE86
    70
    | Stadion | Klub | Gostujući kapacitet |
    | :--- | :--- | :--- |
    | Cegeka Arena | KRC Genk | ~1.100 |
    | Stadio Renato Dall'Ara | Bologna FC | ~2.500
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Velika je razlika između Genka i Bologne i definitivno se nadam Genku. Protiv njih imamo poprilično dobre šanse za prolaz, Bolognu bih svakako htio izbjeći zbog dosadašnjih utakmica s ekipama iz liga 5 ove sezone.
  • Salas
    77
    Koliko se dobije love za 23 mjesto,lani je u Lp za 25 mjesto leglo preko 3 milijuna eura,ovdje bi moglo bit oko milijun
  • VE86
    70

14 x75000e= 1 050 000
    Plus svaki višak od nerješenog rezultata odnosno 150k, se dijeli opet tim dionicama. Odnosi od svakog nerješenog sto je bio 4k eura.
  • Ludovic IX
    10.4k
    Danci su jedini klub izvan lige petica koji nas je dobio u zadnje dvije sezone..

Salzburg, slovan, celtic, qarabag, fener, maccabi, fsb, malmo nisu
  • Keyser Soze
    18k
    Čestitke klubu na jubilarnom 10. europskom proljeću!
  • Salas
    77
    Nije loše ukupno s prolazom milijun i 300 tisuća,jedan dobar transfer
  • VE86
    70
    Nije lose. Jos ako bi se za 1/16 prodalo 15ak tisuća pojedinačnih ulaznica i match day imas preko mil
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet