• Laugreano
    5.1k
    Pa vjerujem da ce ubacit u 60min Belju Zajca I hoxhu kad im agresija splasne. Do onda je bitno biti defanzivno cvrst, I ne primit. Jebali bi nas agresijom I da su oni unutra.
  • reziser
    8k
    Njima nista ne znaci
    Nama nista ne znaci
    Obje momcadi pune zamjena
    Rezultat aktivan
    Udaraca prema golu svaka momcad po 1.

Cisto ok poluvrijeme
  • über alles
    2.4k
    Desna strana nam je nikakva.
  • Mathiasovi Chageri
    7.4k
    Odlično poluvrijeme. Na dobrom putu da ostvarimo ono po što smo došli u Dansku, prolaz dalje. Potpunom inercijom na terenu smo otupili oštricu opasnog Midtjyllanda i ostavili ih praktički bez šansi.

Taktički masterclass Kovačevića koji je poslao na teren 11 igrača koji ni na treningu nisu igrali zajedno, potpuno iznenadio protivničkog trenera i odmorio prvotimce za goropadni Vukovar koji nam dolazi na Maksimir u ponedjeljak.
  • ElDorado
    9.6k
    Ja ne razumijem ljude koji su ovoliko negativni. Ova tekma pokazuje razliku hnla i europe i tko tu moze tko ne. Cesto potcjenjujemo ili pretjerujemo.
    Nas problem su bocne pozicije pogotovo desna strana. Da li nam u ovakvoj tekmi uopce treba centarfor?
  • Kruno
    1.3k
    Ok smo za sad
  • Praskaton
    5.3k
    Meni je ovo solidno.Varela vani na poluvremenu a ostalo nebi još dirao.Vidović ne može istrpit duel fizicki,Galesica maltretira njihovo krilo
    Puno nabijanja i nikakva igra al držimo pozicije i nisu nam puno stvorili.

Ja bi odmorio Mišića zadnjih pola sata.Zajc i Soldo to mogu odradit.
    Općenito nebi dirao ništa na poluvremenu osim Varele čisto jer ima žuti.
    Očekivao sam golijadu za sad je zatvoreno.Idemo uzet ovdje nesto bilo bi to odlično
  • Thor
    1.9k
    Kad udju zamjene Coksa,Topic Bakrar, dignut ce se tepo zadnjih 20 min i to je to
  • Zagi
    14.7k
    Koji cvil prije tekme na temi. nenormalno

Neugodni su danci ali da se ovo dobit sa jednom-dvije zamjene na poluvremenu.
  • prefontaine
    6.4k
    Ima li itko podatak koliko je zračnih duela Kule imao protiv Erlića, i koji je omjer?
  • din
    1.2k
    Dugo nisam gledao dosadnije poluvrijeme..
  • Jaro
    11.7k
    nije ni jedan, pa on u duel ne ulazi jer uvijek promasi di ce lopta. Varela djeluje cvrsce od njega… Fakat igrac za zadnjih 20 min…
  • rokikaciga
    10.1k
    Topa za Varelu na poluvremenu jer je najodgovornije desno krilo u ekipi a nije drvo

Belju za Kuleta

Soldu ne bih vadio jer radi lavovski posao u tranziciji i u defenzivnom meduprostoru

Goda i Vida slabo naprijed ali nijednom nije procurilo ljevo.
  • El Madrigal
    807

Ma dobivamo mi to večeras.
  • Netkos
    60
    Kulenović - zračni dueli 2/10
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.