• Rocky1986
    398
    Možda odmara Belju za Vukovar….
  • Netkos
    60
    Filipović je ozlijeđen, ali za Belju mi stvarno nije jasno osima ako ne nije i on ozlijedio
  • Praskaton
    5.3k
    Meni je jedino veliki minus Varela.Sa najjačom postavom se to nebi toliko osjetilo al izmijeniti pola momčadi i stavit fizički nedoraslog igrača za seniorski nogomet je baš opasno.

Siguran sam da prolazimo.A ovdje samo da se ne raspadnemo
  • rokikaciga
    10.1k
    Pep roulette je značajka najvećeg trenera svih vremena da većinom "bez razloga", i često u frustraciji za igrače i navijače, stalno rotira igrače i nikad ne znaš tko će igrat.

Ali jebemu mater nisam znao da imamo i Kova roulette nakon zacementiranih 11 prošle polusezone.

Nisam ljut jer mislim da je postava loša već jer sam stavio Belju u predictor.

Pouku sam izvukao iz ovog današnjeg lapsusa.
  • Mihael2305
    1.1k
    Dajte nam korigirat predictor
  • Mathiasovi Chageri
    7.4k
    Ne znam više, ne znam jel Kovačević lud, jesmo mi svi ludi, jel Boban lud, jel teta u računovodstvu siva eminencija, jel itko uopće sluša Globana u klubu?

Nije mi dobro, a nisu ni izašli još u tunel.
  • Bernard
    1.1k
    A jbg sastav je takav kakav je.
    Vjerojatno trener ima veći uvid u mogućnost ekipe nego mi ne.
    Ajmo Dinamo nema predaje!!
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    Ljudi Rijeka je slj vikend, puno bitnija od ove, da izrauba Zajca danas 90 pa u ponediljak on mora izac bar dok se ne osigra pobjeda ne more se zajebavat. I onda rijeka ubitacna tekma
  • Crni86
    19.6k
    pa onda ga valjda odmoris protiv vukovara, a ne danas….

Kova je doveden da izcara nesto… mozda je upravo to danas kad ce nesto izcarat. Ajmo vidjet.
  • Thor
    1.9k
    Trebamo brzu i okretniju ekipu.
  • Thor
    1.9k
    I to je i stavio
  • mlinchica
    4.8k
    Najbolje za sve je da se ostavite Zone dok ne završi utakmica. Al fakat.
    Proživite sve to u svoja 4 zida, s najmilijima.
    Ovo bude epic u svakom slučaju. :lol:

Sretno Dinamo!!
    I držte se zonaši, polijećemo
  • VaxMerstappen
    32
    Odigram tiket prvi put u godinu dana, igram na Dinamo i on rotira pola momčadi :fear: Moja krivica
  • rokikaciga
    10.1k
    Ma jebeš predictor. Da bar Kule utrpa 3 gola.
    DAJ
    MI
    SAMO
    POBJEDE
  • Paggini
    74.7k
    S obzirom kako nas je Vukovar našamarao ko juniore u Vinkovcima, razumijem odmaranje najboljih za ponedjeljak!

Podrška! :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.