• Ivdzo11
    9k
    Ali, po zadnjim informacijama, promijenit će i više. Naime, odlučio je Dinamov trener uvrstiti u startnu postavu čak sedam novih igrača u odnosu na početnu momčad protiv Osijeka u nedjelju. Zadnja linija će biti ista kao što smo najavili Galešić - Dominguez, McKenna - Goda, u vezi Mišić, Soldo i Stojković, a naprijed su Varela, Kulenović i Vidović. 'Promašili' smo Varelu i Kulenovića, ali i za njih se odlučio Mario Kovačević.
  • Thor
    1.9k
    Ako bude ta ekipa izasla kak se predvidja, vidio na Indexu,ja mislim da uz ogranicenja koja imamo (ozljede i ostalo) je to dobra ekipa. A imamo i zamjene :starstruck:
  • Netkos
    60
    Nadam se da ovo s Kulenovićem u prvoj nije točno. Beljo je u najboljoj formi, sad ga ne staviti bi bila ludost.
  • tp1997
    2.5k
    Ako rotira i Belju, onda to stvarno više nema veze s vezom, imaš napadača koji je kako je kolega Perška rekao "on fire", i kao, ideš na pobjedu u Danskoj, i onda ti je Beljo na klupi?

Najdublje se nadam da samo novinari love klikove na tim glupostima.
  • NORTE
    22.1k
    Užasavam se ovih prognoza i statističkog podatka da smo 99 posto sigurni za prolaz. Što više gledam ostale parove, to mi se realnije čini da će se sve ostvariti.rioda

Ako već ne mi i ostali čije tekme večeras pratimo, onda bi nam Stuttgart trebao osigurati barem 24. mjesto.
  • Xpert1992
    394

Slazem se. Nema sanse da Stuttgart doma izgubi.
  • DinamoDoKraja
    50
    Kule u prvoj, ostalo prema najavama
  • Mihael2305
    1.1k
    Zajc na klupi, o jebem li te živote
  • 10vro
    36
    Nevistić - Goda, McKenna, Dominguez, Galešić - Soldo, Mišić, Stojković - Vidović, Kulenović, Varela
  • Dinamo iznad svih
    581
    Nadam se da grijesim al ovo je kriminal sta radi Kovacevic
  • don
    18k
    Beljo koji je konačno vruć na klupi :lol:

kakav debilizam, nevjerovatno. E moj Kova. Na ovakvim sitnicama će nažalost izgubit svlačionicu, kad-tad.
  • Diavollo094
    65
    Zašto takav sastav u najvažnijoj tekmi
  • Zg123
    3.4k
    Ne mogu shvatiti rotiranje u utakmici u kojoj se boris za prolaz dalje u Europi a u hnlu doma igras protiv fucking Vukovara?!
  • Ijayi Atiemwen
    5.4k
    HNL je naša liga prvaka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.