• DinamoDoKraja
    50
    Nevistić - Galešić, Dominguez, McKenna, Goda - Soldo, Mišić, Stojković - Varela, Beljo, Vidović.

tportal
  • Jay
    3k
    Ne pamtim kad smo zadnji put odigrali 0:0, mozda ona prva utakmica finala kupa protiv rijeke.
    Neka bude danas slobodno, nekad mora doci
  • emilperska
    14.1k
    Imam neki osjećaj da bi Varela mogao startati u Danskoj. Tu bi još mogao ući Soldo, a Vidovića nagraditi za dobre minute u Osijeku.sanjinlego

Nemoj me plašit hahah. Igramo za euro proljeće, koeficijent i jake bonuse, a ne s Goricom na Maksimiru.

Pobjedom idemo gore za 4, 5 mjesta i domaćini smo u uzvratu sesnasestine finala, što nije mala stvar.
  • Netkos
    57
    Nevistić - Galešić, Dominguez, McKenna, Goda - Soldo, Mišić, Stojković - Varela, Beljo, Vidović.

Po tome bi Varela bio na desnom krilu a Vidović na ljevom?
  • nemapredaje
    6.8k

Teško. Igraju dvije momčadi koje su u top pet europske lige po zbroju postignutih i primljenih golova.
  • Georg Koch
    7.1k
    Jedan strasan podatak.
    Nas danasnji protivnik, u zadnjih 25 domacih utakmica (koliko je vidljivo na rezultatima) ima samo 1 poraz - i to u prijateljskoj tekmi.
  • Mihael2305
    1.1k
    Vrijeme je onda da im prekinemo pobjednički niz
  • Krizy
    66.6k
    Dinamo večeras ide po jubilarno deseto europsko proljeće!

1960./61. - Kup pobjednika kupova: polufinale
    1962./63. - Kup velesajamskih gradova: finale
    1964./65. - Kup pobjednika kupova: četvrtfinale
    1966./67. - Kup velesajamskih gradova: pobjednici
    1969./70. - Kup pobjednika kupova: četvrtfinale
    2018./19. - Europska liga: osmina finala
    2020./21. - Europska liga: četvrtfinale
    2021./22. - Europska liga: šesnaestina finala
    2023./24. - Konferencijska liga: osmina finala
  • emilperska
    14.1k
    1960./61. - Kup pobjednika kupova: polufinale
    1962./63. - Kup velesajamskih gradova: finale
    1964./65. - Kup pobjednika kupova: četvrtfinale
    1966./67. - Kup velesajamskih gradova: pobjednici
    1969./70. - Kup pobjednika kupova: četvrtfinale
    2018./19. - Europska liga: osmina finala
    2020./21. - Europska liga: četvrtfinale
    2021./22. - Europska liga: šesnaestina finala
    2023./24. - Konferencijska liga: osmina finala
    Krizy

Da!

5. nazovimo ga "moderno" proljeće. Ova starija su imala skroz drukciji koncept natjecanja i nisu mi u tom kontekstu mjerljiva, iako su uspjesi tad velebni..
  • Mr Anderson
    17.1k
    Ne mogu vjerovati da ćemo krenuti s Varelom u prvih 11. Volio bih da me razuvjeri, ali mislim da on nije (još) za ovu razinu nogometa. OK mi je da se sačuva malo Vinlofa i da Vidović dobije priliku, ali Varela desno je možda previše, Galešić će biti na mukama.
  • emilperska
    14.1k
    Kova je otišao u drugu krajnost skroz ako je ovo istina. Ovo je po meni utakmica gdje se ne rotira jer nosi puno tog financijski eventualna pobjeda pogotovo jer igraš s Vukovarom za vikend, iako se slazem da sanse da ispadnemo su minimalne. A Kovi je očito svejedno bili 24. ili 21.

S druge strane, mozda ovim sastavom iznenadi ove.

Jos 10h do utakmice pa cemo vidit..
  • Mr Anderson
    17.1k
    Drago mi je ako će biti Stojković i Vidović zajedno u prvih 11, oni se baš kuže na terenu, pretpostavljam da će se križati lijevo pošto Goda nije baš ofenzivan da koristi Vidovićeve ulaske u sredinu. Vinlof bi tu bolje sjeo.
  • veselko tenžera
    6.8k
    Razlika između poraza i pobjede je cca 4 boda za koeficijent, a to nije malo.
    Nisam protiv rotacija niti kažem da treba igrati ovaj ili onaj, samo da je utakmica itekako važna i da treba napraviti sve za pobjedu.
  • rokikaciga
    10k
    Meni Kova s ovim sastavom napokon pokazuje muda. I to je dovoljno da mu vjerujem sto se odabira igraca tice. Puna mi je kapa istih sastava jer su odigrali dobro zadnju utakmicu i onda dodu crknuti na teren. Vidjet cemo je li ispravno odlucio danas u 21.00
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.