• Jos-Optimus
    9.2k
    pa to da, užas, šta radiš te grimase majmune, kao da smo šugavi. Zato je Livi poseban
  • Keyser Soze
    18k
    Lik se skoro rasplakao na prvom pitanju, jako labilan čovjek.
  • Mr Anderson
    17k
    Jebi ga, Lovren, Modrić, Ćorluka i takvi bi se vratii kad više nigdje ne budu mogli igrati. Koji kurac će nam tada, ne trebaju ni nama.
  • DiddyGuela
    5.3k
    Lovren realno nema sto dati Dinamu u ovoj fazi karijere. Da je dosao onda kada se spominjalo (cini mi se zima 2024.) bio bi nam top s obzirom na stanje kod nas tada. Nije se dogodilo i nema potrebe dalje pricati o tome. Potpuno glupo i promaseno pitanje Mileticke.
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    kakva ti je karijera bila kod Bakrara , da ne gledam sad ko je šta pisao o njemu ,ja prvi kad je bio na pragu prelaska . Ako si gledao Prevljaka onda bi znao kakav je igrač. A kod nas bi bio još bolji. Samo nije realan naravno , preskup za onu ulogu koja bi mu bila namjenjena . Ali sa je levat nije
  • Jurki
    22.2k
    Lovren nek sad komotno potpise za zenički Čelik.
    Ako nije htel dojti kad je mogel biti od koristi, ne treba ni sada.
    Rađe bum gledal Zebica ili Šutala kak griješe u prvoj ekipi nego njega kak se zajebava na zadnjim povecem ugovorom pred penziju.
  • Crni86
    19.5k
    Uzet 5 miljki za kuleta bi bio top posao
  • Praskaton
    5.3k
    Šteta za Kuleta ako ode.Odlična druga opcija u napadu i koliko možemo čut kroz priče vezivno tkivo svlačionice.

Ne brinem oko toga imamo li dovoljno rješenja u napadu bez njega jer imamo al svakako bi volio da ostane do ljeta minimalno.
  • Krizy
    66.5k
    Ako već prodajemo Kulenovića ne bih ga prodao bez šest, šest i pol milijuna eura.
    Ako je Celje uzelo tri milijuna za Kovačevića koji je imao prvu dobru sezonu u karijeri, onda bi mi trebali dobiti više za Kulenovića.

Dinamo nije usporediv s Celjem kod prodaja, a Kulenović je imao više dobrih sezona i ima duplo više golova i asistencija u karijeri.

Edit: upravo tekst o pet milijuna, vjerojatno će biti i nekih bonusa ili postotka, pa će to doći na tih 6-6,5 milijuna.
  • Praskaton
    5.3k
    Edit: upravo tekst o pet milijuna, vjerojatno će biti i nekih bonusa ili postotka, pa će to doći na tih 6-6,5 milijuna.Krizy

A piše 3,5-5mil zavisi od bonusa.Al slažem se da ga nebi puštao ispod 5.Sve zavisi koliko jako on želi otić
  • NitkoBitan
    34.9k
    Ako ide neka barem ostane do Vukovara jer je zasluzio oprostajku na Maksimiru. Ponedjeljak je zadnji dan prijelaznog roka u ligama petica?
  • GOAT
    4.6k
    Lijepi novci ako je čista prodaja, a ne ono od jucer kad su pisali o mogućnosti otkupa ako ostanu u prvoj ligi jer mi od toga nemamo neke koristi ako ispadnu
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    ako nam treba iskusan stoper ja bi prije doveo Lauritsena , želi ići iz Brøndbyja svim silama
    Za Kuleta sam razočaran ako ide a pogotovo za te pare koje se spominju. 3,5 mil je malo a njihove bonuse možeš objesiti mačku za rep. Mi takvog igrača teško da ćemo naći za tu lovu. Onda bi radije doveo Matkovića da ore , a ne riskirao sa nekim iz vana
  • Zoran
    457
    Ako ga prodajemo onda lova na sunce. Jer ako oni ispadnu onda nam se vraća i nismo nista s time dobili? Ne kuzim tu previše smisla za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.