• Sajla
    17.2k
    Dinamo Zagreb je ispitao (ispituje) teren kako bi utvrdio postoje li mogućnosti da se Luka Modrić na kraju sezone vrati u Hrvatsku.Nogo

na kraju svake sezone provede dio ljetovanja u Hrvatskoj tako da je to 100%. ne vjerujem da ima ikakve šanse da se vrati igrati nogomet.
  • bazooka93
    95
    Villar je svakako bio 5. opcija u vezi, vjerovatno ce to preuzeti Mudrazija ili neki junior. A vjerovatno planiraju Vidovica prenamijeti u 8-icu jer kao krilo/10ka nema buducnost u Dinamu.
    Svakako pozdravljam transfer/posudbu nezadovoljnih i skupih igraca. Najgora opcija su skupi raskidi ugovora.
  • Krizy
    66.5k
    Relativno mirna zima za novinare.
    Spomenuli su 18 imena u kontekstu dolaska u Dinamo.
  • mali M
    9.5k
    čime nas je ovdje Prevljak tako zadužio da ga Zona zagovara to nikad neću shvatiti... 30 godišnji napadač koji je nešto pokazao jedino u Mattersburgu prije 8 godina, ostalo teški prosjek kad je bio dio veće pozornice.. Mislim okej, nije zadnja taraba, ali da se o njemu priča u kontekstu Dinama mi je krajnja žalost i nadam se da se ne ide u tom smjeru.. Fakat mi je više pun kufer priča "za trećeg napadača je dobar".. Nije, mi svakog napadača trebamo kupovati kao da je za prvog jer ti se ozljede Beljo i recimo Bakrar i onda ti to više nije 3 napadač nego prvi, i onda se križamo dok ga gledamo u europi i jačim tekmama kako apsolutno ničime nije na razini koju treba Dinamo.. pa nije da nam se to jednom dogodilo..
    To je bezvezno nakrcavanje polu igračima kojih se kasnije ne možeš riješiti a ne igraju za kikiriki...
  • bazooka93
    95
    cekamo Kalvina da izbaci Misica iz prvih 11
  • Zagi
    14.6k
    Prevljakmali M
    Nije li da se svako malo podgrije nekakav Zvonin interes za Matkovića?
  • mali M
    9.5k
    neznam za Matkovića, pričam za zadnjih par stranica o Prevljaku.. Toliko sam se zabrinuo za svoje poznavanje nogometa da sam išao provjeriti dal pričamo o istom igraču i kakva je karijera ovog neprepoznatog bosanskog Benzeme da nam je postao zanimljiv..
  • Zagi
    14.6k
    Ma dobro to kolege teoretiziraju. Teško da smo za njega zainteresirani.
    Matković ako ništa, nudi potpuno drugačiji stil nogometa.
  • Jurki
    22.1k
    Ako se žabari isprse, nebi dovodio ni Prevljaka ni Matkovica vec Ćutuk u prvu momcad i bok.
    Ne vidim razloga da nebi junior bil treca spica.
  • Mr Anderson
    17k
    čime nas je ovdje Prevljak tako zadužio da ga Zona zagovara to nikad neću shvatiti... 30 godišnji napadač koji je nešto pokazao jedino u Mattersburgu prije 8 godina, ostalo teški prosjek kad je bio dio veće pozornicemali M

Zabio je dva gola tovarima, dovoljno da ga struka dovodi u vezu s Dinamom.
    Ako bi već tražili striktno trećeg napadača, onda mi je bolja opcija Nestorovski. A i jeftiniji bi bio. Da bude nešto ko što je bio Budimir kod Bjelice. Ali za treću špicu možemo i Ćutuka koristiti.
  • bazooka93
    95
    tko kod trpa Hajduku postane zanimljiv Dinamu (Mudrazija, Prevljak) valjda je to poveznica
  • bazooka93
    95
    opcenito HNL postaje raj za 'stare' spice. Krstanovic, Cop, Kalinic, Nesterovski, Budimir, pa i Svicarci Gavro i Drmic su rehabilitirali karijere. Za ovakav intezitet igre godine nisu problem
  • mali M
    9.5k
    Za ovakav intezitet igre godine nisu problembazooka93

slažem se, ali kad završe u Dinamu onda je to intenzitet na 3 polja i tu nastanu problemi..
  • ElDorado
    9.4k
    Kakav Prevljak ljudi dragi. Ako i prodamo Kuleta Bakrar je rezervna špica. A treća nam fakat ne treba ako nije neki napadač koji može igrati više pozicija.
  • bazooka93
    95
    evo ryan kent koji se provlacio proslih par prijelaznih rokova je slobodan igrac.
    Cisto da Scot ima s kim piti caj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.