• tp1997
    2.4k
    E ovo mi je falilo...kao na ljeto, ne možeš zaspati od uzbuđenja, samo čekaš objavu, nema veze što je sutra radni dan.

Ali za razliku od ljeta nije vruće kao u devetom krugu pakla...mogla bi sutra biti lijepa srijeda
  • Nolifer
    13.7k
    Ne treba se riješiti Kuleta pošto poto, dobar je on. Ostavio bih ga
  • Pavinho
    436
    za okej novac neka se okusa u ligi petice...ne treba nam igrac nezadovoljan minutazom, pogotovo ako Beljo nastavi trpat
  • Nolifer
    13.7k

Mogu trpati i on i Beljo, samo ih se treba znati iskoristiti kako treba, najlakše prodati i reć da ne valja ili da nije zadovoljan.
  • rokikaciga
    9.9k
    Ujutro sam bio na bazenima i gledam u koji ormaric cu ostaviti stvari...stavio sam u broj 40 jer su tu najsigurnije :grin:
  • Pavinho
    436
    daleko od toga da ne valja...pitanje je hoce li nas trener znati iskombinirati
  • Mr Anderson
    17k
    pitanje je hoce li nas trener znati iskombiniratiPavinho

Nema se tu kaj kombinirati, igra jedan ili drugi, zajedno ne mogu. Negoduje se kad se Belju mijenja, ali isto tako je valjda jasno da Kule nije igrač za garbage time. Znači ili će mijenjati Belju ranije ili će Kule nekad počinjati u prvih 11.
  • Droljo
    24.6k
    Najbolje da belju vadi oko 60. minute...
  • Mr Anderson
    17k
    Najbolje da belju vadi oko 60. minute...Droljo

To je radio pa smo imali nezadovoljnog Belju, ovak će biti nezadovoljan Kule. Možda ga onda i najbolje prodati i dovesti nekog kome će se dati odmah do znanja gdje je u hijerarhiji. Imamo u juniorima malog Ćutuka, može i on biti treća špica.
  • Droljo
    24.6k

Absolutne se slažem.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k

Zagi Ionak mora nastupit jednom da mu se piše pehar EL na kraju sezone :cool:
  • Mr Anderson
    17k
    Ma kakav Zagi, on je mislima već u penziji, radije bi onda mladog Slovenca ako Neva ode.
  • njurci10
    371
    A di je nestao članak za Nevu?

To su trenutno novinarska nagađanja, vidjeti ćemo kako će se to sve odviti.
    U svakom slučaju ja bi ga pustio samo za novce ili eventualno posudba ali sa obveznim otkupom bez ikakvih uvjeta
  • criticus
    5.7k
    Al ne kužim što mi imamo od ovoga da Verona ima obvezu otkupa Kulenovića samo ako ostane u ligi, a neće. Izgubit ćemo vrijednog igrača na polusezonu koja je jedna od bitnijih u novijoj povijesti kluba. Za transfer mi je apsolutno jasno i za Dinamo i za igrača, ali posudba nema nikakvog smisla.

Al ipak, zadužio je klub
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.