• NitkoBitan
    34.8k
    Kada se presele na Kranjcu siguran sam da cu 2-3 puta godisnje otici tamo da ubijem dosadno popodne/vecer i pogledam malo nogometa.jedan u nizu

Bolje sa se ubije dosada setnjom do Dinamovog shopa ili Preradoviceve i pametnije se potrosi novac :joke:

Gledati utakmice Lokse je teski mazohizam, nebitno na kojem stadionu.
  • CastAway1986
    5.1k
    Desni bek Franjo Posavac iz Širokog Brijega i desno krilo Oliver Heidarsson iz islandskog IBV -a novi igrači Lokomotive! Mozda sad privuku kojeg fana s Islanda..
  • Krizy
    66.5k
    Franjo Posavec do prije dvije ili tri godine igrao i ljetne turnire protiv mene :lol:
    Veliki radnik, došao u Široki iz Radomlja kao ofenzivni vezni. Nakon više ozljeda igrača Širokog dobio priliku na desnom boku i postao ponajbolji igrač kluba.
    Sportska obitelj, baš bih volio da se nametne u Lokomotivi.
  • ElDorado
    9.4k
    Meni je nevjerojatno da mladje kategorije kluba nemaju obvezu dolaska na tekme prve momcadi
  • Dzoni
    3.6k

Bitno da drže 15 eura cijenu karata + dekod harač.
    Garantiram da bi bar ponešto više ljudi došlo ovako iz dosade pogledati Lokose ako ništa drugo.

Klub koji je 17 godina neprekidno u 1.hnlu da ne može stvorit baš nikakvu bazu navijača je nerealno.
    Midtjylland postoji od 1999 pa redovno imaju oko 10k prosjek navijača, Hoffenhein je od seoskog kluba nabio 20+k prosjek na stadionima, Noah postoji od 2017 pa imaju bar po 1k na stadionima u domaćoj ligi. Nisu možda to neke pretjerano voljene baze navijača, ali bar postoje i bodre svoj klub.

Takvim klubovima želim samo gašenje, ništa više
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k

Da su 15 godina morale dolazit mlađe kategorije, da svaki od njih još mogao sa sobom povest 2 frenda, postojala bi baza barem 200 ljudi koji aktivno prate taj klub. Da si organizirao još neke posjete školama makar samo na Kajzerici, veći angažman na mrežama, nemre me nitko uvjerit da prvoligaš iz Zagreba nije mogao dogurat do 500 aktivnih ljudi koji bodre klub. Radi se samo o ne htijenju
  • criticus
    5.7k
    Iskreno ja mislim da njima paše što manje gledatelja. Oni od nogometa žele proizvodnju i prodaju robe, i ubiranje provizija. Za to moraju imat klub u prvoj ligi. Ne žele stadion, navijače ni gledatelje. Njima bi idealno bilo igralište sa 300 mjesta lože u koje mogu smjestit menadžere. Sve ostalo je samo nepotrebni trošak i gnjavaža.

Nemam nijednu stvar za koju bi se uhvatio da bi mislio drugačije.
  • NORTE
    22.1k
    Vi raspravljate o klubu kojeg je mamić osobno podigao iz mrtvih i koristio ga za razvoj igrača.
    Takav klub pored dinama nema navijača, nemoguće.
  • marcio amoroso
    48.3k

Više ljudi na Klinčeku gleda otvorenu školu Dinama.
  • criticus
    5.7k
    Vi raspravljate o klubu kojeg je mamić osobno podigao iz mrtvih i koristio ga za razvoj igrača.NORTE

Ne raspravljamo, rugamo se. Ovo je rang znaš da Jakuševac smrdi, al neke dane baš smrdi da kolje za oči pa iskomentiraš. Tako je i sa Lokomotivom i gledateljima.
  • Jaro
    11.6k
    oni su najvise gledatelja imali dok je Mudri bio tamo jer je imao tu svoju stalnu ekipu koja je dolazila (pretpostavljam da su sad na dinamovim tekmama). Jedan igrac im je nosio pola gledateljstva valjda…
  • NORTE
    22.1k
    rugamo secriticus

Dogodilo se na isti dan:

Hajdug je doveo golmana iz 4. lige Poljske iz B ekipe, vrijedi 0 eura na TM.

dinamo je doveo prvog golmana hr repke iz Girone/Fenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet