• Papastrumf
    21.5k

Poslao sam ti poruku na privat.
  • Šteco
    1.4k
    Ima li neko informaciju šalju li se još uvijek uplatnice za produženje članstva? Svoje sam produžio online, no za nećake i nećakinje sam plaćao račune kad bi došli fizički računi, njih ne mogu dodati na svoj profil. Nisu mi ništa javili braća, tako da vjerujem da nisu ništa dobili.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k

To je stiglo još na polovini prosinca
  • dBK
    351
    Jutro svima,
    Evo da prijavim kako je kćeri, koja je vezana za moje članstvo, uredno stigla digitalna rođendanska čestitka na moj mail, u glavni inbox.
    Sve pohvale za ideju i dizajn!
    Nažalost, izvedba je (žestoko) zaštekala, čestitka se prikazuje sa nasumičnim template imenima na svim mjestima predviđenima za ime slavljenice.
    S obzirom da djeci, vjerujem, ove stvari znače puno više nego nama, šaljem info za naše zonaše koji mogu prenijeti u klub.
  • Papastrumf
    21.5k

Možeš li mi proslijediti čestitku na mail da proslijedim kolegama da provjere što se dogodilo.
    Šaljem ti mail u inbox.
  • CUCAK
    635
    ja sam problem s dodavanjem članske u web shopu riješio tako da sam ponovio postupak na mobilnoj verziji i sve je sad ok (imao sam grešku - ova integracija vec postoji) - ako se nekom pojavi isto
  • Jima
    1.1k
    Evo došle mi članske za 2026, automatski su bile produžene. Da li je normalno da meni i sinu nisu došli nikakvi poklončići, a kćerka je dobila miris za auto? Stvarno mi nije bitno niti mi išta treba, ali malo mi je to čudno. Svake godine je bila neka sitnica.
  • skener
    7.1k
    33000
  • veselko tenžera
    6.8k
    poštar ocarinio paket.
  • Jima
    1.1k
    Nema veze, bitno da je jedan stigao. Visi i miriši već Vidović na ogledalu
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Visi i miriši već Vidović na ogledaluJima

Znaci nista od lijevog krila/osmice za njega. Od sada samo na ogledalu :rofl:
  • Masto
    1k
    Prešlo se 34 000
  • criticus
    5.8k
    Nije još dan za izvještaj, ali moram jedan teaser objavit:

:party: Sisačko-moslavačka županija ima više članova na dan 30.1.2026. nego je imala lani 8.5.2025.! :party:

P.S. moji izvještaji su vezani samo uz podatke dostupne na stranici, ne i ove koje papa ima u realnom vremenu. Tog se držim i to mi je referenca.
  • Dudu
    2.8k
    Jel ima jos slucajeva da nije dosla clanska? Uzeo je prvi dan online prodaje (adresa Zagreb)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.