• NORTE
    22.1k
    Za Pampas je prodano ukupno 9500 ulaznica, preostalo još 3500.
  • criticus
    5.7k
    Stanje B sektora u 10:00
    OSTALO UKUPNO
    B3 353 972
    B2 498 717
    B1 52 466
    criticus

Stanje B sektora u 15:00
        OSTALO   UKUPNO
    B3    274     972
    B2    448     717
    B1     12     466

• Liks90
    4k
    trenutno preko 9900 prodano…
  • Liks90
    4k
    Poslije posla - na tekmu! ️

Utakmica ponedjeljkom poslijepodne? Nama to zvuči kao idealan početak novog tjedna!

⚽️ 20. kolo SuperSport HNL-a
    HNK Vukovar 1991
    ️ Maksimir
    2. veljače u 18:00 sati
    tickets.gnkdinamo.hr

VAŽNO ⚠️
    U sklopu priprema za prelazak na stadion u Kranjčevićevoj, na kojem neće biti mogućnosti fizičke kupnje ulaznica, GNK Dinamo u drugom će dijelu sezone postupno prijeći na u cijelosti online prodaju ulaznica. Ovaj model donosi jednostavniju i bržu kupnju te smanjuje gužve uoči utakmica.

Utakmica protiv HNK Vukovar 1991 prva je utakmica za koju se ulaznice neće prodavati na Ticket pointu, već isključivo putem tickets.gnkdinamo.hr.

Online prodaja ulaznica započinje u srijedu, 28. siječnja, u 11:00 sati i završava na dan utakmice, 2. veljače, u 18:45 sati.

CIJENE POJEDINAČNIH ULAZNICA:
    Zapad dolje - 15 € članovi, 20 € ostali navijači
    Sjever dolje - 7 € (samo članovi)

✅ Godišnje ulaznice vrijede za ovu utakmicu
    Ne možeš doći na utakmicu? Prepusti svoje mjesto onome tko može do ponedjeljka, 2. veljače, u 12:00 sati i osvoji 15 bodova u Programu vjernosti!

Vidimo se na Maksimiru!
  • tp1997
    2.5k
    Vrijede li besplatne ulaznice za Vukovar? Ne vidim da stoji igdje u objavi
  • deda
    43.3k
    Vrijede
  • pešća
    921
    U sklopu priprema za prelazak na stadion u Kranjčevićevoj, na kojem neće biti mogućnosti fizičke kupnje ulaznica, GNK Dinamo u drugom će dijelu sezone postupno prijeći na u cijelosti online prodaju ulaznica. Ovaj model donosi jednostavniju i bržu kupnju te smanjuje gužve uoči utakmica.Liks90

Bilo bi u redu do novog Maksimira prebacit komplet online prodaju u domenu kluba kako navijači ne bi plaćali proviziju trećim stranama. A mislim ima dosta do novog Maksimira, što se prije to napravi to bolje, pogotovo jer navijači neće imat alternativu pored online prodaje.
  • fakin
    2.9k
    Ja sam uvjeren da cemo za novu Kranjcu karte kupovati preko stranica kluba. Zaista ne treba biti inovator za tako nesto niti nas to kosta milijune.
  • lukaoj
    126
    meni samo nije jasan dio di oni kazu da ce postupno preci na online ulaznice. Ili predji od jednom ili nemoj, kaj se tu ima postepeno. HNS je fino to od utakmice sa Crnom Gorom rekao nema vise fizickih karata i dzenja. A kaj cemo sad jednu tekmu imat samo online, drugu ce bit i fizicke.
  • deda
    43.3k
    Prodaja ulaznica za Vukovar 1991 započela je u 11 sati.

Početno stanje u 11,00: 4.438
    Trenutno u 11,30: 4.361
  • NitkoBitan
    34.9k
    meni samo nije jasan dio di oni kazu da ce postupno preci na online ulaznice. Ili predji od jednom ili nemoj, kaj se tu ima postepeno.lukaoj

Ovakve utakmice za koje postoji manji interes (neatraktivan protivnik + radni dan) su odlican "stres test" za pocetak.

Inace mislim da su iz kluba prakticki prisiljeni na iskljucivo online prodaju na Kranjci. Na projektu stadiona nisu ni predvidene kucice/prostorije za fizicku prodaju ulaznica? Vidjet cemo kako ce Loksa prodavat.

Svakako na novom Maksimiru ocekujem nikad moderniju i nikad ljepsu karatanu pa da i kupovanje ulaznica na taj nacin uhvati korak s vremenom :joke:
  • Droljo
    24.7k
    Na projektu stadiona nisu ni predvidene kucice/prostorije za fizicku prodaju ulaznica? Vidjet cemo kako ce Loksa prodavat.NitkoBitan

Bude deda (ne naš) stajao kod ulaza sa blokom i prodavao karte. Za lovu
  • deda
    43.3k
    Prodaja ulaznica za Vukovar 1991 započela je u 11 sati.

Početno stanje u 11,00: 4.438
    11,30: 4.361
    14,45 4.218
  • lukaoj
    126
    A gle. To je smjer u kojem svijet i nogomet idu. Digitalizacija. Sve razumijem. Iako ja volim stare printane karte kupljene tamo. Ali jebiga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.