• Orc123
    14.8k
    Realna vrijednost na TM bi bila Dominguez 4mil eura, Mlacic 3 mil eura....to je realno skroz...nisam bio subjektivan po nicem.

Isto tak, da dođe ponuda od cca 4 mil eura ili za Bakrara ili Kuleta definitivno bi prodao jednog ili drugog i za taj novac doveo desno krilo koje donosi razliku i igra u oba pravca. Ni Bakrar, ni Kule nece biti 1. Napadaci tako da je ovo ozbiljan novac za 2. Napadaca.
  • Dinaminjo
    1.9k
    Ne vidim problem da Livi dode na posudbu ako Fener trazi previse za otkup, a Semper na ljeto za prvog golmana
  • ElDorado
    9.4k
    WTF is Stodra?!
  • Zoran
    453

Nije Kule med i mlijeko. Imal je one uvrijeđene reakcije prema tribinama. Onda je bio uvrijeđen kad je Kanga bio ispred njega i javno je to pokazivao. On misli na sebe i to je ok, al ga zato i nezreba u nebesa dizati.
  • Zagi
    14.6k
    Realna vrijednost na TM bi bila Dominguez 4mil euraOrc123
    Ako je info iz SN točna i klub je odbio 8+2 onda realna vrijednost nije 4 nego 10 (ili ajde8, tko zna kakvi su to bonusi).
    Nebitno ionak.
  • Jurki
    22.1k
    Zato šegrta Mlačića cijeni na 4mKeyser Soze

Moze mu napisati da vrijedi 40 milijuna eura, kad za tu panjčugu nemreju dobiti vise od onoga kaj je Inter ponudil (ako je i ta cifra tocna).
  • Goncalo Santos
    3.2k
    Po meni jedino Horkaša ako možemo uzet, ali sumnjam s obzirom na borbu Las Palmasa za ulaz u 1.ligumiro

Tironi reko u podcastu da horkas ima klauzulu od 30 mil eura, time vjerojatno zele pokazati da nije na prodaju i sumnjam da bi za ispod 5 6 mil oni njega pustali, pogotovo ako planiraju u 1 ligu.

A sto se tice kulenovica, primijetio sam inace da je ocito novinarima nova fora i fraza: "klub ne bi imao nista protiv transfera i spremni su pustiti igraca ako on zeli"

Znaci kakve su to genijalne umotvorine ja se ne mogu nacuditi. Kao nogometni laik i navijac i netko tko nikada nije imao dodira ni sa kakvim osobama koje su menadzeri i nogometni djelatnici, prilicno sam siguran da tako stvari ne funkcioniraju.

Realno Dinamo za novce koje moze dobiti za kuleta, ne moze dovest nikoga da mu bude 2-3 opcija, da isporucuje kao kule i da se ne buni kao kule. Sad ajmo rec da postoje neki udvaraci za sandra, koji usprkos ogranicenoj minutazi ima dobre brojke, sigurno Dinamo svima njima kaze ma nosite ga, nemamo nista protiv, samo se vi medusobno dogovorite. Moze i posudba, moze i na 5 rata placanje. Ne kuzim koja bi poanta bila, prodat sandra i ostane ti rupa koju moras popuniti da platis vise nego sto si zaradio na njemu, uz to prilagodba za novog igraca...
  • Brusa
    4.1k
    kako su meni objasnili prije nekog vremena kad sam postavio isto pitanje :grin:

Dakle, Stodra je admin hajdukovog foruma na sportnetu i tip koji u biti za transfermart određuje koliko koji igrač iz hnl-a vrijedi.
    Jesam dobro zapamtio?
  • crophantom
    2.8k
    Dr. Prevljak je baš pokazao kolko vrijedi Mlačić u ovom trenutku, ali siguran sam da bi u Europi to bolje izgledalo
  • Jurki
    22.1k
    Stodra je admin hajdukovog foruma na sportnetuBrusa

Tovari i realno procjenjivanje stvarnosti - dobar vic.
  • Zagi
    14.6k
    Stodra je admin hajdukovog foruma na sportnetuBrusa
    Ne pratim više sportnet ali nije to bio dok sam tamo pisao. Običan korisnik.
    stodra.png
    https://www.transfermarkt.com/1-hnl/startseite/wettbewerb/KR1/saison_id/2025
    Unosi podatke i da, određuje cijene.
  • ElDorado
    9.4k
    nemrem vjerovat. Ja sam mislio da TM dolazi do cifri nekim algoritmom a ne da pojedinac to određuje.
    Sjećam se u vrijeme SP sam nekaj gledao vrijednost Ukrajinaca. Jebate svi su vrijedili 20-40 milja. To je valjda to. Neki njihov Stodra se zaigrao :)
  • MarK
    1.4k
    Meni je zanimljivo kako BodoGlimt uvijek vrijedi malo više od hajduka, a toliko je napravio u europi zadnjih sezona, mnoge velikane pobijedio. Vjv i njih jebe neki norveški stodra
  • scooniepenn
    6.3k

Jazavac koji radi za hrvatski Transfermarkt, a svojevremeno je bio forumaš na Sportnetu. Tovar po samoodređenju koji guzi Dinamo sa dumpingom vrijednosti naših igrača. Naprosto je tragikomično da jedna takva stranica nema tim od barem 4 do 5 ljudi koji moraju usuglasiti cijene.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Realna vrijednost na TM bi bila Dominguez 4mil eura, Mlacic 3 mil eura....to je realno skroz.Orc123

Meni baš i nije realno... Objektivno Dominguez ima nekoliko nastupa za prvu momčad Barcelone, iskustvo igranja Lige prvaka i Europa lige. S druge strane imamo precijenjenog mladog stopera koji nema iskustvo neke jače utakmice i igra za momčad koja je ispala iz europskih natjecanja od velikana Dinama iz Tirane. Kada bi gledali i statističke parametre ne bih rekao da je Mlačić blizu Domingueza.

Smiješno je da čovjek može određivati cijene kako mu se prohtije na jednoj tako renomiranoj platformi poput Transfermarkta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.