• Mr Anderson
    17k

A kako oni to otkrivaju? Jeli bio uopće još na ultrazvuku? Može biti dva tjedna, može biti 6 tjedana, nagađaju napamet.
  • deda
    43.3k
    Neozbiljan članak. Težina povrede nije trenutno poznata.
  • Nogo
    9.9k
    'Dinamo još čeka Dominika Livakovića i, doznajemo, Modri su spremni ići na 'iscrpljivanje'. Odnosno, ako treba, čekat će i kraj prijelaznog roka u većem dijelu Europe, dovesti Fenerbahce u situaciju da nema drugu opciju i da našu reprezentativnu 'jedinicu' mora pustiti u Dinamo. Jer, Livaković je opet ponovio ljudima u Feneru i Gironi gdje je na posudbi da ga zanima samo Maksimir. Iako ima ponuda iz Italije i još nekih jakih liga, ponuda koje Fenerbahceu donose konkretan novac, on ne želi za njih ni čuti. I želi u Dinamo, koji ima više vremena za taj posao, jer prijelazni rok u Hrvatskoj traje do 17. veljače.'
    /Ničota
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    pa ti si svakom kurcu poklopac , a buniš se kad se neko ne slaže sa tobom. Nemoj baljezgati ok
    I sam si se nadovezao kolegi donu na komentar
  • Zagi
    14.6k
    Što se bi bojite za tuđu kasu , i šta Boban treba a šta neKujtim Shalla
    Kada smo kod baljezganja.

Slobodno zaobiđi moje postove ako ti ne odgovaraju.
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    nisam tu da se svađam stari , uljudno to lajkam svaki post kad se slažem kad ne napišem to kao ti meni . Samo što se ne uvrijedim svaki put. Ajd da ne spamam temu bezveze , u pravu si. Također od sad :up:
  • Orc123
    14.7k
    Nadam se d cw i Mudrazija, pa cak i Villar otici do kraja roka jer se ocito ne racuna na njih.....dovest svjezu krv....nema smisla trositi resurse na igrace koji nisu u planovima trenera. Ne znam gdje su sve te silne ponude za Mudraziju koje je spomenuo njegov menađer, ja sam stekao dojam da ga trazi pol Europe. Za Villara jos shvacam jer je skup, ali Mudri? Da skratim, nadam se da odlaze obojica.
  • Fan
    1.9k
    Po novog veznjaka ima smisla ići samo ako Villar ode.
    Njegovim ostankom imamo igrača koji je na plaći i koji, ako neće igrati dolaskom drugog, pada na vrijednosti i teže bi ga bilo prodati na ljeto.
  • Peškaman
    8.4k
    Odlazak Ljubičića i ozljeda Bennacera otvaraju mogućnost za Stojkovića/Vidovića.
    Apsolutno nema potrebe novog veznjaka dovoditi.
    Plus imamo Villara/Mudražiju - jednog transferirati,drugog ostaviti u rotaciju.
  • Zagi
    14.6k
    Soldo je najpodcjenjeniji igrač ove momčadi. Nitko ga ne spominje, a najviše će profitirati ovim razvojem situacije.
  • emilperska
    14k
    Ne bi dovodio nikoga na te pozicije. Bez Bennacera imamo 7 igrača za 3 centralne pozicije. Bennacer se vraća za 3,4 kola + juniori su nam najjaci nam tim pozicijama. Ne vidim smisla da se tu itko dovodi osim ako nije netko tko momentalno radi razliku.
  • CastAway1986
    5.1k
    Osim Livija ako dođe sumnjam da ce itko vise dovoditi , a iskreno i nema potrebe neke..
  • CastAway1986
    5.1k
    Leon Jakirović napustio je redove GNK Dinamo i potpisao ugovor s FC Internazionale Milano.

‘Velika želja Leona, njegove obitelji i okruženja bila je da nastavi karijeru u Inter Milanu’ - rekao je sportski direktor Dario Dabac. ‘Na proljeće smo potpisali ugovor s Leonom i imali plan za njega da kroz proljeće i preko B momčadi dobije iskustvo seniorskog nogometa te eventualno postane prvotimac Dinama. S obzirom da to nije u potpunosti zadovoljilo očekivanja njegova okruženja, kao i na odluku da ide drugim putem, vjerujemo da je ovo najbolje rješenje za GNK Dinamo.’

GNK Dinamo zahvaljuje Leonu Jakiroviću na dosadašnjem doprinosu Klubu te mu želi puno uspjeha, zdravlja i sportskih postignuća u nastavku profesionalne karijere.
  • Orc123
    14.7k
    Jos Livi i Dani i mozemo zakljucat prijelazni rok.....samo njih dvojica...kaj puno trazim? :confused:
  • skener
    7k
    Zbog svega toga Girona je od jutros posebno užurbano radila na raskidu ugovora o posudbi s Livakovićem da bi Ter Stegen mogao braniti protiv Getafea. Međutim, onda je La Liga ipak dopustila Gironi registraciju Ter Stegena s brojem 22, koji se oslobodio odlaskom igrača Jhona Solisa. Slavni vratar tako će večeras debitirati za Gironu s brojem kojeg inače ne nose golmani u La Ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.