• Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    I prije asistencije htio napisat, odličan danas!
  • Orc123
    14.7k
    Odlican a tako mlad! Odlicna kupnja.
  • Krizy
    66.4k
    Asistencija 1
    Dueli na tlu 6/7
    Presijecanja 1
    Otklonjena opasnost 2
    Klizeći 1/1
    Kreirane velike prilike 1
    Ključna dodavanja 2
    Duge lopte 3/4
    Dodavanja 38/42
    Driblinzi 3/3

Sve to uz samo jedan napravljeni prekršaj, baš odlična utakmica.
  • CerealKiller
    165
    Fenomenalan danas
  • hardek
    8.3k
    Perez Vinlöf 7 - ofenzivno je živa "vatra", prema iza se naziru problemi

Jel ovo Ines Goda Forjan piše ocjene za Sportske? Diže mi tlak kada neki igrač dođe sa stigmom "loš u obrani", "loš u napadu" ili "sebičan" i onda ga to prati cijelo vrijeme bez obzira na ono što pokazuje na terenu.
  • Ijayi Atiemwen
    5.3k
    Naš najpodcjenjeniji igrač
  • Jos-Optimus
    9.2k
    Izvrstan, baš jako dobar
  • Crusades
    21.5k
    Doslovno ni jedan problem prema nazad danas.
  • Krizy
    66.4k
    Perez Vinlöf 7 - ofenzivno je živa "vatra", prema iza se naziru problemihardek

I onda igrače koji su išli na njega ocjene s peticom jer nisu ništa napravili :lol:
    HR novinarstvo
  • Jaro
    11.6k
    pa realno, ti problemi prema iza - ja ih bisam uopce vidio nista vise od nekih drugih igraca. stovise, kad god sam isao gledat statse - bio medju najboljima ili najbolji nas defenzivni igrac po brojkama… Ali i dojmom. A prema naprijed ne vidim boljeg beka u ligi…
  • Goncalo Santos
    3.2k
    reko je tironi bio na zona podcastu kako idu te stvari s ocjenama novinara; ako ostajes koji put nakon utakmice s njima popricati i povremeno im das dobar info, pocaste ocjenom ili zazmire na jedno oko za losu partiju.

Cisto sumnjam da stranci nasi puno fermaju nicotu, tironija i ekipu, zato nemaju bas razloga ni dizati ih u nebesa. Pa nicota je neki dan pisao da je dominguez glavni kandidat za hladenje.

Ocjene novinara ne treba previse ozbiljno uzimati jer sve oni to rade iz nekog interesa, jos ako ih neki menadzer podmaze...
  • El Madrigal
    793
    prema naprijed ne vidim boljeg beka u ligi…Jaro

Dobro mu Galešić konkurira. :)
  • veselko tenžera
    6.7k
    Raste samopouzdanje, odluči se za solo prodor u našoj polovici plus par puta fino odigrao desnom. Samo naprijed!
  • bazooka93
    86
    volio bih vidjeti pereza i valincica u 3-5-2 (3-4-3) formaciji. Mislim da bi letjeli. A ne bi bio los ni Galesic kao stoper koji se prikljucuje napadu.
    Cisto neka B varijanta za razbit bunker
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube