• Zagi
    14.5k
    Matkovic nije messi, matkovic je >Mandžukić<Crni86
    ovu bi usporedbu iskoristio
  • Zagi
    14.5k
    Al ono krilo iz Barce bi nam sam tak sjelo.
  • Crni86
    19.4k
    vidlo se danas sa topom koliko nam znaci desno lijevonogo krilo koje je jako na lopti.

Dobar je topa, al da uspijemo dobit nekakav upgrade u vidu danija, uffff to bi bilo pakleno
  • Zagi
    14.5k
    Rekao bih da je Topić sličan Kuletu. Nebi radio probleme ako će biti rezervna opcija, te bi uvijek davao sve od sebe u minutama koje dobije.

Eh,zaboravio sam i Lisicu.

Bakrar u napad.
  • Crni86
    19.4k
    slazem se al je dosta jos mlad i njemu trebaju minute. Nema mi smisla da bude 3. krilo nekako. Da dode dani i oporavi se lisica, ne bi imao bas previse minuta

Lisica je svakako jedan tip krila koji nam daje drugaciju dimenziju i sirinu, ali takav jedan igrac koji zna stat na loptu, proigrat, tehnicki jak.

Bakrar u napad.Zagi
    Ovo sad postaje nezgodno… igra dobro, ali ima mana na krilu (defanzivnih) makar prema naprijed daje dosta doprinosa, a kao samostalna spica mi pak djeluje odsjeceno od ostatka ekipe.

Na krilu mi je previse slican lisici, a u napadu bi onda bio tek treci napadac, ne znam da li bi mu se nakon tolikih kontribucija to svidjelo.
  • Zagi
    14.5k
    Ah neki kompromisi su nužni.
  • Praskaton
    5.3k
    Ima nekaj u tom Matkoviću.Zagi

Slazem se,ima.Nešto jako jako iritantno gotovo kao da je igrač jednog drugog kluba punog kompleksa
  • mlinchica
    4.8k
    Ah neki kompromisi su nužni.Zagi

Ali ne na račun Bakrara.. nope.
    Nađi nekog drugog, Zagi.
  • Zagi
    14.5k
    Sori Mlinček, on mi je prvi na listi.
  • mlinchica
    4.8k
    pretjeruješ u zadnje vrijeme, Zagi! :lol:

I kaj je taj Matković pokazao vcrs osim frizure ?!
    Nervozan i grub, thats it.
  • Zagi
    14.5k
    Ma kultivirali bi mi njega. Metropola.
    Brz je , ne odustaje, neumorno radi. Jako dobra atletika.

Takav prgav je bio i Mandžo.
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    bez zajebancije danas njihov najbolji igrač ,mali ne može sam. Meni se svidio ,orao je i kopao svih 90 minuta . Ja bi ga volio vidjeti kod nas
  • Crni86
    19.4k
    kolega ga je dobro opisao - mandzukic.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Kad ispadnu iz lige im damo počasnih 250k za njega i svi sretni i zadovoljni :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.