• The Undertaker
    9.5k
    HRT ne prati komercijalno isplativi sport jer se financira od strane države odnosno od pretplate. Druge TV kuće su se opravdano bunile da je to nelojalna konkurencija. Mislim da iz istog razloga imaju ograničeno vrijeme za reklame.
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Imam osjećaj da će se Lawal danas oprostit od Istre u stilu
  • Praskaton
    5.2k
    Ne znam kakav je teren s obzirom da kisa pada ima dva dana na jugu al polažem velike nade u Istru.I bod bi bio odličan.
  • deda
    43.2k
    Majstorović samo 1 utakmica pauze. Igra protiv nas.
  • Jaro
    11.6k
    kad je vec komisija zasjedala? ovo je vjerojatno ona automatska suspenzija zbog iskljucenja
  • miro
    8.4k
    direktan crveni je 2 tekme minimalno
  • Hnlovac
    4.1k
    Danas 2:0, crveni za Radosevica i L̶i̶v̶a̶j̶a̶ Šego gol, sve revijalno
  • CUCAK
    615
    Livaja ima crveni
  • Danko
    2.8k

mislim da nije.
  • Zagi
    14.4k
    Kaj nije za startove slične Majstorovićevom bilo uobičajeno više od jedne tekme kazne?
    Nije da baš pratim takve stvari ali malo mi je čudno da uletiš liku otvorenim džonom u potkoljenicu i tako blaga kazna.
  • Zagreb1992
    3.1k
    Goričan i još neki finac potpisali za Istru ....Lako moguće da je ovaj finac biti zamjena za Marešića
  • rokikaciga
    9.7k
    ak se ne varam po propozicijama je jedna utakmica za direktan crveni ali disciplinski sudac moze dat vise utakmica kazne
  • Zagi
    14.4k
    Ok ali jesu li drugi igrači dobijali minimalne kazne za slične startove?
    Fakat mi se ne gleda grčko-rimsko hrvanje između njega i Belje.
  • rokikaciga
    9.7k
    Fakat mi se ne gleda grčko-rimsko hrvanje između njega i Belje.Zagi

Nit meni, jer znamo sa ce se Majstorovic koristit svim oruzjima (hehBeusanheh) bez da ga sudac sankcionira.

Na ovo prvo pitanje nemam odgovora
  • Zagi
    14.4k
    Da, na Rijeku nitko ne obraća pažnju , a imaju skoro pa jednako jak sudački vjetar u leđa kao i tovari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet