• Papastrumf
    21.4k

Napisao sam ti jucer gdje da se javis, ali me ne slusas :smile:
    Ako ti je clanska aktivna na webu, onda nije do clanstva nego do fime koja radi app, webshop i program vjernosti.
  • zadnjired
    393

Kod mene je problem bio u tome što nisam imao ispunjene podatke u profilu u kojeg se logiram na stranici web shopa. Ispunio sam korisničke podatke, spremio izmjene i otišao dodati člansku. Čim sam upisao broj članske u predviđeno polje, odmah se pojavila u profilu i popust mi se automatski zbraja čim neki artikl stavim u košaricu!
  • veselko tenžera
    6.7k
    Ima kakva slika iz Time bara?

Bravo za reklamu prije utakmice, 2xbravo za baku :smile:
  • Eduardo
    28.3k
    Kod mene je problem bio u tome što nisam imao ispunjene podatke u profilu u kojeg se logiram na stranici web shopa. Ispunio sam korisničke podatke, spremio izmjene i otišao dodati člansku. Čim sam upisao broj članske u predviđeno polje, odmah se pojavila u profilu i popust mi se automatski zbraja čim neki artikl stavim u košaricu!zadnjired

Sorry (jer vjerojatno jesi), ali jesi unio broj nove članske iskaznice unutar korisničkog računa kako bi povezao člansku iskaznicu ili ga samo ukucavaš prilikom kupovine?Eduardo

E pa, to sam ti jučer pisao samo sam pretpostavio da već imaš upisane sve podatke na web shopu osim članske pa to nisam naglasio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.