• NerminB
    735
    Crveni ko vrata i 3 utakmice suspenzije.
  • Dinamo iznad svih
    567
    Cisti crveni, sramota za sudca koji ovo ne vidi na metar..
  • Milki1
    25
    Meni je jos gori sudac koji je tu na 1m i gleda na prekrsaj i ne pokaze crveni odmah znaci jel moguce da tako lose sudce imamo.
  • Olmic
    5.5k
    Kad je direktni crveni jel to automatika 2 tekme?
  • Mr Anderson
    16.8k
    Dobro je prošao Nestorovski ovdje.
  • Pesca90
    106
    Jedna sjekira manje protiv nas za 2 kola,ako su dve utakmice kazne
  • mali M
    9.5k
    Igra mi Rijeka kao šabani... Ovaj Majstorović je idiotina.. završavač karijera sa ovakvim startovima... Nek je dobio crveni i svom srećom ga nismo doveli k nama...
  • Mr Anderson
    16.8k
    Rijeka i s 11 nije ništa napravila, ne znam kako će s 10.
  • bongo
    1.3k
    Povratak HNL-a pa evo par dojmova prije nego se fokusiramo na nas sutra

Nastavak Istre i Rijeke uopće ne računam kad se nastavljala jesenska tekma, a i nisam stigao pogledati.

Lokomotiva i Vukovar jako slabo, da ne kažem negledljivo. Još onako bez publike…

Rijeka se muči bez Fruka itekako. Majstorović krkan kakav je uvijek i bio. Da nema VAR-a opet bi debil prošao bez prave sankcije kako se i provlači već sezonama. Po meni bi trebao svaku utakmicu krenuti sa žutim kartonom.

Belupo očekivano, uspjeli zabiti na startu, vrebaju kontre. Bit će im lakše u nastavku s igračem više.
  • Sajla
    17k
    Ovaj kadar kojeg pokazuje VAR, a u kojem su Majstorović, Nestorovski i sudac Pavlešić, sažetak je tragičnog suđenja u HNL. Ne znaš je li gore da ne vidi ono što se dogodilo 2 metra ispred njega ili da vidi i nema hrabrosti pokazati ono što je vidio. Mora valjda biti krvi do koljena ili otvoreni prijelom da bi bez gledanja na ekranu isključio igrača.
  • Goncalo Santos
    3.1k
    Mislim da po majstorovicu, on sam nikada u karijeri nije napravio faul. Kolko lik moze mlatit jezikom to nisam u zivotu vidio. Svaka utakmica na kojoj sam imao priliku gledati ga buni se na svaku sudacku odluku, a mesar teski.

Da uleti s dvije noge otvorenim djonom i dobije crveni lik bi se cudio i zalio da nije. Jedan od najiritantnijih igraca u hnlu koji mislim da prolazi ispod radara kada se govori o iritantnim igracima.

Mentalitetom i ponasanjem dobro bi se uklopio u rivala s juga.
  • Xpert1992
    372
    Ak nis bar Majstorovic ne bude mogao protiv nas igrati.
  • Crni86
    19.3k
    jos lik ima obraza pokazivat da Nestoroski simuliraElDorado

Za ovo bi mu samo poduplo kaznu, kolko smece moras bit
  • Ivdzo11
    9k
    Goričan u Istru za 150k €
bold
italic
underline
strike
code