• Hnlovac
    4.1k
    viteškoj? Ima svačega na tribini ali oni s kojima se vozim tramvajem nakon tekme su sve sam ne vitezovi
  • zadnjired
    395

Gledaj svatko ima svoje viđenje stvari i tribina je mnogima polje u kojem iz nekih svojih razloga ili pobuda upravo na tom mjestu manifestiraju sebe ili izgrađuju neki svoj nedovršeni identitet.

Ja sve kaj pišem, pišem iz svog rakursa jer meni je tribina pomogla u životu da izađem iz neke svoje zone komfora i da u toj nekoj kritičnoj dobi dodatno potvrdim tko sam i što sam. Za mene vrhunski period gdje upoznaš i vitezove, sluge i dvorske lude :smile:

Navijaštvo za mene je uvijek imalo taj romantični prizvuk viteštva jer si navijač zato kaj imaš neki svoj mentalni sklop koji te odvaja od mora ljudi koji ne misle svojom glavom i podložni su trendovima koji im se serviraju. Ja do dana današnjeg djelujem onako kako me Sjever i navijanje za Dinamo usmjerilo, Zagreb i Dinamo iznad svih, budi pozitivan čuvar baštine ovoga grada i čuvaj svaki dio istog i svaki spomen njegove slavne povijesti.

Kad sam na stadionu ili oko njega ne vidim ništa već vidim samo svoj Dinamo s kojim se svakog jutra budim i liježem. Ne prođe ni jedan dan da mi nije u mislima, a osjećaj neraskidive povezanosti i mogu sa sigurnošću reći Ljubavi mi je temeljni pokretač u mom životu.

Ne možeš ni sam zamisliti u kakve sve loše situacije čovjek može doći no ta ljubav prema njemu je uvijek tu. Kad mi je bilo najteže ja sam o Dinamu pjevao najjače!
  • Alkmar1312
    194
    lijepo pocela 2026. Haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.