• Pacho
    13.1k
    Razumijem ga bolje nego trenera
  • Crni86
    19.3k
    Puno se pricalo o njegovim odlukama, prosle godine bi ona lopta za gol bila napamet negdje napucana, jucer dignuta glava fino posluzena lopta Belji.

Bravo Arbi
  • miro
    8.4k
    Čovjek fakat naočigled napreduje iz utakmice u utakmicu, moglo bi biti dobrih ponuda za njega na ljeto
  • Keyser Soze
    17.8k
    6 golova i 5 asistencija za sad.
  • Crusades
    21.3k
    Imao je par dobrih udaraca (onaj jedan po podu pored desne golmanove stative) onda onaj kad je gađao suprotan kut poluvisoko, driblinga, dobra asistencija... sve u svemu za klasu bolji igrač nego prošlih sezona.
  • Jaro
    11.6k
    moglo bi biti dobrih ponuda za njega na ljetomiro

mogao bi nakupit gro asista i golova za Dinamo sljedece 2-3 sezone se meni nekako vise svidja...
  • miro
    8.4k
    A gle, 27 godina, nekako mislim da ide na ljeto
  • Goncalo Santos
    3.1k
    sumnjam da se arberu ide vani. On je sam rekao da jos kad je u lokomotivu dosao, da je njemu jedina misija u Hrvatskoj bila doci do Dinama, odbio je i bolje i unosnije ponude da bi bio ovdje.

Sada kada je dobro pohvatao jezik, stozerni je igrac, dobro mu ide, navijaci ga vole...., sumnjam da je arber tip koji bi sad isao za par stotina tisuca eura vecu placu u neke davljenike ili plafon klubove sa sredine tablice italije i francuske.

U ovim godinama najvise mu se isplati ostati u Zagrebu. Isto tako, cifra koju bi mogli dobiti za njega nije takva da bi za te novce mogli dovesti igraca koji ce odmah moci isporuciti ono sto on moze i uskociti instant u njegove cipele.
  • Jaro
    11.6k
    yep, trenutno vise vrijedi Dinamu nego na trzistu i to je to…
  • DiddyGuela
    5.3k
    Koksa je djelovao mocno jucer,djeluje mi fizicki jako spreman. Zagovaram ga od pocetka i jako mi je drago kada ovakav tip igraca uspije. Nije mu bilo lako, puno su ga razno razni znalci pljuvali i tjerali... decko se izdigao iznad svega i danas je prakticki nezamjenjiv clan prvih 11. Ona asistencija za gol Belje jucer je jos jedan pokazatelj koliko je napredovao u zavrsnici. Bravo raketo!
  • Zagi
    14.4k
    Dobro, nećemo se sada pretvarati da nije bio užasan kada je dolazio.
    S razlogom su ga ljudi pljuvali prvu sezonu ali i s razlogom je to pljuvanje večinom potpuno isčezlo.

Lik šuti i radi,a očito brutalno predano radi. Nisam još vidio igrača u tim zrelijim godinama koji je ostvario u dvije sezone toliki napredak na svim poljima.

Svaka čast.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube