• dd29
    863
    ne bojte se za desnog beka, filipinski cafu je tu za nastavak natjecanja
  • Orc123
    14.7k
    slazem se da ni Bakrar ni Ljubo nisu odigrali obrambeno na razini...curilo je bas dosta ta strana.
  • Chomakhidze
    255
    Vice opet objavio jako realan tekst. Odlican rezultat al u igri nikakvog pomaka. Tesko cemo ponovit pocetak sezone i pobjede u Osijeku i Rijeci sa ovakvom igrom.
    Nadam se da sam u krivu.
  • Crni86
    19.3k
    Vice opet objavio jako realan tekst.Chomakhidze

Vicu se isplati uvijek ispratit.. Ove sezone najrealniji i objektivniji bi reko. Ne podleze euforiji i ne boji se napisat kad vidi da nesto ne valja
  • ElDorado
    9.2k
    Jučer se baš izrazito vidlo koliko je Ljubičić problem u obrambenom dijelu. Dakle ja nekako u taktičkom smislu najveći problem vidim u našim povratnim loptama koje izvlače protivnika u visoki pritisak i probleme za nas. Bilo je par situacije gdje umjesto da da neki progresivni pas lik ide na povratnu loptu prema stoperima i onda stoperi postaju odgovorni za greške i kriva dodavanja a nađu se u problemu ni krivi ni dužni. To najviše rade upravo Ljubičić i Goda. Bolje je tresnut bunar prema naprijed nego sporu povratnu loptu.
    Stojke i Soldo potpuno su drugačiji igrači i osim one jedne kardinalne greške Solde (isto povratna lopta) stabilizirali su našu vezu.
  • Droljo
    24.5k
    MiwicaOrc123

Frende, kakvu ti tipkovnicu imaš da uspiješ ovo napisati umjesto 'Mišića'?
  • Praskaton
    5.2k

Trovač,sere samo da bi se sralo..koji cemo još epitet.

Šala naravno,apsolutno se slažem s njim.Nije ovo ništa bolje ili lošije od utakmice da Celtom npr.Samo je protivnik puno slabiji.

Treba se pripremit na mučenje ove sezone u hnl-u.
  • badjibadara
    8.7k
    Jedino kod nas su realni tekstovi i trezvena forumska razmišljanja nakon 4:1 pobjede, i to je ono u čemu smo jaki. Na stranu pljuvači po zadatku i botovi, jezgra dinamovog navijačkog puka je realna i razumije nogomet. Ako je nešto govno, kažemo da smrdi. Ako treba pohvaliti, pohvalimo pod ručnom, i dobar smo amortizer za sve pozitivno i negativno u i oko kluba.
    Zamislite da je neki drugi hrvatski klub otresao nekog klase rumunja kakvi bi se hvalospjevi pisali, lošiji dijelovi igre gurali pod tepih...
    A kod nas je uvijek prisutan taj opravdani oprez, koji nam možda i neda da poletimo previsoko i tresnemo duboko.
  • Xpert1992
    371
    Ma dobro. Ovo je forum navijaca Dinama, samim time nekad je tesko bit realan, i postoji velika sansa da ces biti napadnut ako kazes nesto kaj umanjuje veliku pobjedu koju smo jucer ostvarili, i to je po meni razumljivo i normalno. Ali definitvno treba istaknuti da to kako su stoperi FCSB-a jucer odigrali je sramotno, i strasno su nam puno pomogli da dodjemo do ovog rezultata na kraju.
  • Zoran
    446
    Mozda nije med i mlijeko i uvijek može bolje. Ali momci, mi smo jucer pobjedili 4-1 klub koji ima isti broj bodova kao i Feyenoord, Basel, Salzburg ili pak više bodova od Rangersa i Nice. Neki pisu ko da smo jučer pobijedili Dugopolje ili Rudeš. Prosim lijepo-uživajte u pobjedi nad bivšim ( pravim ili lažnim :-) nevažno ) prvakom Europe
  • Crusades
    21.3k
    Vidi se da jučer nisu bili na razini zbog tko zna čega, ali nisu ni ne znam kakva lijeva ekipa. Piše da su uzeli bod(ove) Feynoordu i onim Eaglesima.
  • NerminB
    729
    Plavi nisu odigrali dobru utakmicu uprkos data 4 gola u utakmici evropske lige?! Ma vise mi se sere od strucnjaka na svakom cosku ove planete.

Sve vrli strucnjaci i treneri sa par godina iskustva igranja menadzera i pesa.

Dabogda nam svaka bila "losa" ko ova sinocnja.
  • Mr Anderson
    16.8k
    Nitko nije ni pisao da je jučer bila neka spektakularna igra, ali bogami nije bilo niti baš tak loše kak neki vole reći. Isto tako, Osijek je slabija ekipa od Rumunja što znači da se samo nas pita.
    Vidjelo se jučer gdje je štekalo, to je i Vice u tekstu napisao, a to se može popraviti uz 1-2 korekcije.
    Ne vjerujem da ćemo upasti u neku euforiju, tek je počelo, ništa još nismo napravili, ali smo živi na sva tri kolosijeka i to je najbitnije.
  • ElDorado
    9.2k
    Samo se nadam da će protiv Osijeka nekaj rotirati. Vinlof prije svega. Ljubičić van i bilo tko unutra. Desno krilo nam je, čini mi se , trenutno isto probolm. Ja bi čak išao u rizik i gurnuo Villara umjesto Ljubičića. Gori nemre biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet