• znajdatevolimja
    2k
    [img]http://Screenshot-20260123-015806-Instagram.jpg

Kako glup tajming za ovaj story
  • Mr Anderson
    16.8k
    Jeli to možda najava odlaska?
  • Mr Anderson
    16.8k
    Mada mislim da je jučerašnja utakmica bila baš za njega. Da malo ustabili vezu. Soldo napravi dosta dobrih stvari defanzivno, ali predaja lopte mu je jako loša.
  • NKDZ86
    7.3k
    sa svojim mekanim pristupom i finoćom, ne znam u kojoj ligi on može igrat
  • Chomakhidze
    255
    Covjek je ocito frustiran, kazu da je daleko najbolji bio u zadnjoj pripremnoj kad je usao i sinoc opet bez minutaze. Ne vidim u cemu je problem da udje na 3-1 da se odmori i sacuva Misica za Osijek, koji se zamalo ozljedio u 85.minuti . Imam dojam da je trener vidio kako javnost sad gura vise Soldu pa se dodvorava (nista protiv Solde btw).
  • Zagi
    14.4k
    Ah da. Svu tu ogromnu Villarovu minutažu trener prebacio na Soldu.
    Ne jer se mali dokazao na terenu, na nagovor javnosti.

Ništa nije trenerova zasluga. Evo nas je saslušao.

(da bar mene posluša, nebi sekunde više gledali Ljubičića)
  • MarK
    1.3k
    Normalno je da gura Soldu kad za njega već postoji interes klubova koji je Soldo opet svojim igrama zaslužio. Što se mene tiče kad ga nitko neće Vilar nek ide u futsal dinamo i tamo prodaje rolice. Ionako je lova za njega bačena u vjetar.
  • Chomakhidze
    255
    Postojao je za Soldu interes i ranije pa ga nije gurao. Nebitno, nisam nigdje nisam napisao da je trebao uci prije Solde, vise mislim da je bilo mjesta da udje i odmori Misketa tih 10-15 minuta.
  • MarK
    1.3k
    Villar nije šestica. Po defenzivnim kvalitetama i agresivnosti nije ni do koljena Mišiću.
  • fakin
    2.8k
    čim je stavio soldu umjesto villara znači da je vjerojatno villar otpisan
  • Crusades
    21.3k
    baš lijepo da si od uvjerljive pobjede s 4 gola u mrezi protivnika ti baš odlučio nešto ovako iskomentirati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.