• Fatos Beqiraj
    997
    Nesto sto bi trebalo uvest, fizioterapeuti da moraju bit u ozbiljnoj fizickoj spremi.

Gledam danas 2 3 puta utrcavaju nasi igraci na suprotnoj strani, to traje jako dugo
  • prefontaine
    6.3k
    a tko je kriv za to?Crni86

Trener. Onaj trener koji ne zna.

S pravim trenerom, trenerom koji zna, Ljubičić bi bio naš "brave heart".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Villar bi bio naš "kako je ovaj kod nas završio".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Vidović bi bio naš "Daliću, što se više čeka".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Stojković bi bio "daj mali, malo se skuliraj i ideš idući transfer rok za 20 milijuna".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Soldo bi bio "munjo, samo nastavi tako i imamo zamjenu za Mišića".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Beljo bi bio "napokon prava špica u reprezentaciji".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna....ma ne mogu više...

Mi nismo svjesni kakve igrače imamo. Samo nas sputava u tome, i nas i igrače, jedna osoba. A to je trener. S pravim trenerom, ovoj ekipi je granica nebo.

Samo ti, Dinamo, šampioneeeeeeee!!!
  • Thor
    1.8k
    Volim te dianmoooooo :heart:
  • Zagi
    14.3k
    Samo nas sputava u tome, i nas i igrače, jedna osoba. A to je trener. S pravim trenerom, ovoj ekipi je granica nebo.prefontaine
    Osim u periodu Bjelice ovo se pisalo za baš svakog trenera. Ajd i u doba Vahe makar je i tada bilo zamjerki.
    Često bi nam pogled unatrag (najzornije u Jakirovom slučaju) otkrio da igrači nisu tako dobri koliko mislimo.

Nema šanse da je to toliko definitivno koliko prikazuješ.
    Kaj ako nisi u pravu?
  • prefontaine
    6.3k

Pa ako nisam u pravu, posut ću se pepelom i to priznati. Nije mi to problem.

Ali sam prilično siguran u to da je ova momčad vrlo dobro selekcionirana i da samo nedostaje trener koji će sve te kockice staviti na pravo mjesto.
  • Zagi
    14.3k
    Ok ali u međuvremenu je trener u brutalnoj lose-lose situaciji.
    Ako igramo dobro "ah igrači su ionak fantastični"
    Ako igramo loše "igrači su fantastični ali trener je dudek"

Dakle "igrači su fantastični" je fiks, a kaj ako to nije točno?
    Recimo iz moje perspektive jedino Soldo ima šanse dobiti pohvale koje si mu zamislio. Ostali ?Ni u ludilu.

Kova nam je trener do kraja sezone. To je sada jasno i definitivno.
    Pljuvanjem po njemu samo razjebavamo atmosferu ili kaj god.

Čemu to?
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k

Termin tekme postoji negdje od kraja kolovoza.
    Zadnja domaća tekma bila prije mjesec dana.
    Vremenske prilike nisu iznenađujuće i neočekivane.
    Najava je bila pravovremena i točna bilo da pratiš DHMZ ili YR.
    Ovakve temperature traju već tjednima.
    Postoji način i rješenje da se prevenira zamrzavanje cijevi i da ih pustiš u funkciju kada to treba pa da u konačnici posjetiteljima s ne baš jeftinom kartom za HR standard osiguraš minimum.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet