• Praskaton
    6.3k
    Soldo debelo potcjenjen igrač. Ok imao je ozbiljnu gresku ali stabilizirao cijelu vezu — ElDorado

Odličan trkački,brz,agresivan u obrani,dobar u skoku.Ne bi rekao da je podcijenjen al definitivno bi mi bio ispred Ljubicica,Villara.
    Kad treba odmorit Mišić i Bennacera idealan.Plus relativno mlad može mu samo rasti cijena
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Početak i kraj perfektni, idemo u Dansku po prolaz!
    A prije toga... Osijek!

Bilo kad i bilo gdje!
  • Navijač Dinama
    13k
    Ulaskom Solde i Stojkovića je i cijeli se momentum preokrenuo, te je postojala isključivo jedna ekipa na terenu od te promjene.

Ljubičić je nažalost toliko pao(ima i do Kovačevića, ali ponajviše do njega samog) da se zapitam "kako si ti frajeru bio prvotimac Kolna, imao prek 200 nastupa u BL i Zweiti". Horor igrač je postao.
  • cibona
    8.5k
    Je li se ikada prije dogodilo da su nam sve tri špice postigle pogodak u europskoj utakmici?

Čestitke dečkima i samo tako dalje, lijepo otvaranje sezone i veliki korak ka novom prezimljavanju u europi :cheer:
  • Dzoni
    8.3k

Oni su jedino opasnost ako nam oduzmu bodove radi izgreda na tribinama
  • Benito
    1.6k
    Bravo za pobjedu! Ne znam kak je bilo kod drugih koji su bili na tekmi ali u mojem dijelu tribine teška šizofrenija i mrtvo vrijeđanje svakog na terenu. Nije bilo idealno odigrano al dobra pobjeda i samopouzdanje za sve kaj nas dalje čeka
  • Zvone92
    148
    Realan rezultat i zaslužena pobjeda, razvalili smo rumunje uz 20ak minuta rupe u igri, svaka čast momcima i idemo potvrdit tko je gazda u Osijek!
  • Šteco
    2.1k
    FCSB gubi svako kolo od Rumunjskih Vukovara, a ako njih ne možemo dobiti sa igračima sa klupe, na Maksimiru, onda ga jebi. — don

Kužim kad ovi TV trovači ovako nekaj kažu, jer su trovači po struci. Svi znamo da nisu vrh europskog nogometa, ali ne kužim poantu uopće ovakvih postova.

A ne znam, ponovit ću, neka neko javi Feyenoordu da ih je okrenula ekipa koja gubi od rumunjskih Vukovara.
  • don
    22.6k
    kad već izvlačiš postove, izvuci i one iznad na koje san odgovara.
  • Borovljanin
    952

Nas samo Ludogorets još matematički može izbaciti iz top 24, ne? Svi ostali imaju 6 bodova ili manje, pa i u slučaju njihove pobjede, a našeg poraza, ne mogu nas ni u teoriji skinut.
  • Zagreb1992
    3.9k

Ma priča gluposti ..Likovi su izguibili zadnje kolo i onda npr tuki Rapida koji je pri vrhu tablice ..A vrhunac je ovo da se totrebalo sa B ekipom dobiti
  • hb1
    1k
    I u nebo s njim i u pakao...
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    riješeno da je nerješeno:wink: ma idemo to dobiti
  • Šteco
    2.1k
    kad već izvlačiš postove, izvuci i one iznad na koje san odgovara. — don

Nisam čitao sve postove, tek sam ušao na temu poslije tekme i ne planiram čitati sve. Svakako, i dalje ne kužim poantu napisati to. Vidim da si napisao "nije omalovažavanje", ali sorry, meni samo tako zvuči. Jednostavno ne razumijem takve upise.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Kakva večer , neka je Beljo začepio usta hejterima. Svaka čast momčadi , lijepo je vidjeti da i igrači sa klupe donesu razliku na terenu kad smo malo pali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.