• Droljo
    24.4k
    Lijevo arber desno dani :love:
  • Ivdzo11
    8.9k
    Kako doznajemo, Dinamo je prije par tjedana dogovorio dolazak Barcina djeteta i to ne kao posudbu, nego baš kao 'pravi' transfer. Dogovoreni su uvjeti igrača, a onda je Barcelona zaustavila transfer.

Rodriguez je u zadnjih pet utakmica za B momčad upisao dva gola i četiri asistencije te je prebačen u kadar prve momčadi. Ukupno je ove sezone u 17 utakmica upisao tri gola i pet asistencija i Dinamo je preko svojih španjolskih veza napravio sve ne bi li ga doveo.

Taj posao je trenutačno na čekanju, ali nije nemoguće da se ipak dogodi. Očekuje se da će Dinamo stupiti u daljnje pregovore oko igrača koij prema Transfermarktu vrijedi milijun eura, a ugovor ima do ljeta sljedeće godine. (S.Mati)
  • Filip Međimurje
    948
    Baš sam neki dan kopao po Barcelona Atlètic dok je ekplodirala priča o Dro Fernándezu.
    I baš sam mislio, reko Toni Fernández nam je nedostupan, a Dani Rodríguez bi bio baš idealan.

Nekako bildamo odnose s Barcom, nije to loše. Mi razvijemo igrače, oni zarade na profitu, mi zaradimo još više, dobivamo neku reputaciju, dobar win-win.

Još kroz par godina da tako i svoje razvijemo i gdje nam je kraj.

P.S. Zapeo mi još Tommy Marqués tamo, možda kolega Omake ima kakvih saznanja ima li tamo kakvih potencijalnih Dinamovaca. :smile:
  • NVKOD
    9.4k
    Tražili smo filijalu, a kad ono našli je u Barceloni :cool:

cokolada-seka-i-braco-mlijecna-zvecevo-80g-robin-marketi.png
  • Omake
    14.9k
    Mali je hyperagresivan i jako dobar dribler koji odlično prepoznaje pukotine u obrani i višak koji sam stvori. Ako klikne s ekipom, svi napadači će ga obožavat. Lani je bio na 11 pokušanih driblinga, ove sezone je na 12,5 s dobrom uspješnosti. Za usporedbu prosječno krilo u HNLu je na 3,5 pokušana driblinga po 90 minuta.

Onda sam Fazea propitkivao o Mađarima jer sam se nadao da ćemo dovesti ili Zsombora ili Redzica, ali doveli smo isti tip igrača višeg potencijala za vjerojatno manje par.

HkuWXbm.png
  • hardek
    8.1k
    Pitao frenda koji navija za Barcu i prati njihove klince kaže da je mali bomba
  • fakin
    2.8k
    Al koja mu je glavna slika na Googleu :rofl:
  • Filip Međimurje
    948
    Btw. Ako nam priča s Livijem otpadne, imamo uvijek tamo za dofurat Diego KOCHena.
    Nije Georg, ali valjda bi bio bolji od naših. :lol:
  • GOAT
    4.5k
    jako dobar dribler koji odlično prepoznaje pukotine u obrani i višak koji sam stvoriOmake

FAgwmvtVIAI7OaV.jpg
  • Dzoni
    3.6k
    Zlobnici će reći da smo postali braco i seka s Barcom
  • rakurs
    2.4k
    Mati stišava euforiju :rofl:
  • Zagi
    14.3k
    Spojit ovog sa Mikićem i fantazija. Tekme će završavati 7:3 ali kaj ima veze.
  • Orc123
    14.6k
    Vise vjerujem Tironiju nego Matiju ali da ovaj je strasan dribler i bio bi bas pojacanje. Mislim da je on sigurno za dolazak jer je tu Sergi, sad jedino Barca moze srat jer ga ova budala povukla u 1. Ekipu. Mislim da bi se mogla dogovorit posudba uz opciju otkupa plus Buy back opcija Barci...nesto.kao nasa filijala Rijeka s nama. Mislim da ova suradnja s Barcom moze puno toga dobeoga donest i nama i njima...obostrana korist.
  • fakin
    2.8k
    filijala
  • Orc123
    14.6k
    jel to onaj koji je najavio Livija danas ili sutra? Valjda Spanjolci znaju vise nego on sam, a bome i Tironi zna vise.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.