• NerminB
    711
    Svaka cast brate :up:
  • NKDZ86
    7.3k
    sutra igra dinamo na našem Maksimiru!

....daj mi samo pobijede!...
  • masacusec
    7.1k
    Vrlo jednostavno, sutra sve osim pobjede, bilo bi razočaranje.
  • Mr Anderson
    16.7k
    Bitno je sutra prošvercati pljosku na tribinu, ostalo će biti lako.
  • Krizy
    65.6k
    "Mi u Zagrebu pobjeđujemo, sigurno! A bit ćemo i prvaci Rumunjske. Nećete me se tako lako riješiti, tek kad umrem", kazao je Becali.

Ajmo zgaziti rumunjskog Tattu
  • NKDZ86
    7.3k
    sutra ćemo vidjet ko glumi navijača, a ko će stvarno doć podržat naš dinamo usprkos ledari vani
  • rokikaciga
    9.5k
    Ban svima koji komentiraju utakmicu u temi :grin:
  • fakin
    2.8k
    dan prije utakmice i poznavajući kovu rekao bih da je ovo sastav za sutra:

filipović - galešić, dominguez, mckenna, vinlof - mišić, ljubičić. zajc - bakrar, hoxha, beljo
  • cron1ck
    2.2k
    filipović - galešić, dominguez, mckenna, vinlof - mišić, ljubičić. zajc - bakrar, hoxha, beljofakin

možda jedino Goda umjesto Vinlofa zbog one ozljede i Bakrar, ali ne znam tko bi mogao umjesto njega
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Bod nam dođe kao 0 praktički. Trebalo bi startat sa desetkom, ovaj vezni red nam je pre sterilan prema naprijed. Također, ako je nepovoljan rezultat u drugom pol 2 špice i kaj bude. Na papiru bi trebali razbit ovo al zaleđeni teren, pritisak...we'll see
  • Fatos Beqiraj
    963
    Mogao bi neko umisto ljubicica mozda, jer je propustio dio priprema, ne znam u kakvom je stanju.
  • fakin
    2.8k
    Vodili 2:0, gubili 2:0, bilo 0:0 u 60. min ide Beljo van, a ulazi Kule
  • Ivdzo11
    8.9k
    Pérez Vinlöf se uključio s nama u rad, ali neće moći odigrati cijelu utakmicu, vidjet ćemo. Ostali svi dobro treniraju. Valinčić se polako vraća, Lisica je počeo trenirati, Bakrar se vratio s Afričkog kupa nacija... Svi jedva čekaju početak utakmice - dodao je Kovačević.
  • Ivdzo11
    8.9k
    Na vratima se očekuje isti čovjek, Tarnovanu, kao i na desnom boku Cretu, dok bi novi stoper trebao biit Graovac, a lijevi bek Radunovic. Iz momčadi sigurno ispada i veteran Vlad Chiriches (36), koji je označen kao jedan od krivaca za spomenuti poraz. Ne samo to, rumunjski mediji pišu i da je nakon te utakmice odlučeno da će on raskinuti ugovor sa FCSB-om ove zime i da će, možda, završiti i karijeru. Četvrti novi igrač trebao bi biti Miculescu, Steauino krilo, koji bi zaigrao desno, dok bi Cisotti (na fotografiji) prešao na lijevu stranu. Ali, to su nagađanja, Dinamovim navijačima uglavnom i ne znače mnogo, no, daju naslutiti da Rumunji imaju dosta problema i da je njihov trener svjestan da mora mijenjati.
  • tp1997
    2.4k
    Veli Kovačević s pobjedom smo 99% prošli. Nije njemu najjasniji koncept gol razlike (koju je velikodušno dopustio drugim klubovima da nabijaju na nama)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.