• petkove škarice
    183
    Saznao sam preko nekog kome netko blizak radi u skladistu.
    Inventura je izlika da, ali imajte ovo na umu. Zadnji paket je poslan 22.12. i to je bila hrpa paketa za koje se garantiralo da ce bit isporuceni za Bozic kako je i bilo.

Nakon toga se pripremalo skladiste za inventuru do malo iza nove godine, takoder imajte na umu da su bili praznici izmedu i nije se radilo svaki dan. Jos je skladiste jedino koje nije islo na kolektivni kao ostatak kluba.

Inventura je trajala 2 tjedna i sad se nastavlja sa slanjem narudzbi. Fali samo bolja komunikacija kluba prema van ili bolja obavijest na webshopu kako bi ljudi znali sto se dogada.
  • Kumerle
    2.2k
    Naručio 17.12. pa ništa.
    Previše je to, nema izlike da se toliko čeka.
  • prefontaine
    6.2k

Pa valjda netko u klubu zna da se krajem godine više naručuje. Ono žišku buraz, sveti Nikola, Božić, Nova godina...

Nije da je ovo prva godina poslije Krista pa da su svi odjednom iznenađeni što krajem godine, odjednom i naglo, bez ikakve najave, naraste potražnja za određenim proizvodima.
  • JMastermind
    1.3k
    stari moj kakva crna dvotjedna inventura? Firma mi ima višemilijunski lager sa cca 25 tisuca artikala, inventura traje 2 dana.
  • petkove škarice
    183
    ja se skroz slazem al to su pitanja za neke druge ljude u klubu

i svaki proizvod se broji rucno?
  • Droljo
    24.4k
    U jednoj firmi gdje sam radio poslovna godina je bila od lipnja do lipnja pa su se te stvari radile u, logično, šestom mjesecu. Možda tako nešto smisliti i za shop pa da inventura ne bude kad je najveća potražnja.
  • T90d
    2.6k
    Ovo sa web shopom je ogroman skandal, tj cijelo odjeljenje povezano za trgovinu. U većim i manjim firmama lete glave za ovakve stvari. Mjesec dana čekanja za narudžbu, inventura ili ne, prodaja robe koje nema na stanju, pa manjak proizvoda koji se najviše prodaju u Božićno vrijeme. Pritužbe radnika da nemaju IT opremu, limitirana verzija dresa, gdje to nigdje nije navedeno, kašnjenje kalendara, ne ujednačeno stanje u shopovima, itd.

Za one priče da u klub ulaze ljudi iz poslovnog svijeta, najjačih firmi, sa iskustvom na svim poljima, fan shopovi i web shopovi su vođeni kao da je netko bez iskustva to preuzeo ili je klub odlučio štediti na tom odjelu, pa imamo ovu kašu. A ovaj dio bi trebao biti jedan od stupova financiranja kluba.

Šlag na tortu, daje klub sa obavijesti o lažnim shopovima (što mi je ok), ali sa pozivom da se kupuju samo proizvodi iz kluba (isto ok, ali je izvedba katastrofa), nakon svega ovoga klub se ne mora čuditi da ljudi nose fejk dresove, majice sa grbom koji dolaze iz nekih opskurnih trgovina. Ali te fejk trgovine su bolje organizirane od kluba koji ima ljude, uvjete i financije da to organizira na visokom levelu, da nikome ne padne napamet kupiti majicu sa grbom u trgovini kod Gige.
  • zadnjired
    372
    Baš kritično stanje našeg web shopa koje se manifestira nezadovoljstvom članova koji su zaslužni što ti ljudi uopće egzistiraju. Mi tu ekipu hranimo i oblačimo, a oni lagano nekakve inventure i izgovori.

Zna netko gdje je to skladište da kao članovi organizirano odemo tamo po svoje narudžbe? Ja svoju zviždaljku imam, a za koji sat bum nabavil i malo kartona da mogu našvrljat protestnu poruku Bobanu i ekipi.

Ovo fakat više nemre tak...
  • Dinamosaur
    2.9k
    nisam ove uzimao al smo imali jednom takve, tu kvalitetu.
    Ne koristiš ih pravilno, odnosno - samo na plaži. Linjat ce se dok ne budu za baciti..
  • NKDZ86
    7.3k
    Super, ja ga naručio haha.
    što se tiče rada shopa - glave moraju past!
  • Efes Pilsen
    14.6k
    pa nisam uzeo one za plazu.. nista, probat cu oprat na 60 pa kak bude.. jer ovak mi nisu od koristi ionako :rofl:
  • deda
    43.2k
    Siguran sam da vaše kritike pronalaze put do uprave.
  • fakin
    2.8k
    Kakve kritike? Ovo nisu stvarno nikakve kritike, nego opis činjeničnog stanja. Zar je tebi stvarno normalno da ekipa iz Zagreba naruči preko web shopa i preko mjesec dana čeka isporuku narudžbe? U 2026. da netko mjesec dana čeka da mu u istome gradu stigne narudžba? I onda još neki pišu kolektivni godišnji, inventura i slicno usred razdoblja kad se najviše kupuje.
    Meni je to potpuno neshvatljivo za neku malu privatnu firmicu, a da ne govorim koliko je to nevjerojatno da se to događa u klubu i instituciji poput Dinama.
    Meni se čini da i dalje neki ljudi nisu svjesni veličine i snage nogometnog kluba Dinamo Zagreb
  • deda
    43.2k
    Kako god želiš formulirati. Kritike, činjenično stanje. Bit mog upisa je drugi dio rečenice.
  • Z brega sam
    245
    Čini se da su v Eastu došle nove zalihe robe!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.